🔥İndirim EU4 ve HOİ4 indirimde

Paradox oyunlarının dlcsiz fiyatlarına bakmayın, dlcsiz eğlenceli olmuyor.

Hoi4 dlc olmadan oynanıyormu? Oynandığını bende biliyorum ama herkes dlc olmadan oyunun kötü olduğunu belirtiyor.
Atölye de güzel modlar var diye duymuştum. Atölyelerdeki içeriklerle, dlclerin yoksunluğunu pek hissetmezsin demişti bir arkadaş. Bende oyunu yeni aldığım için pek bir şey diyemeyeceğim.

eu 4 öğrenmem Kaç saat alır

eu 4 öğrenmem Kaç saat alır
İngilizce biliyor musun? Eğer bilmiyorsan daha fazla sürecektir çünkü oyunda normalde Türkçe yok lakin güvenilir bir Türkçe yaması var piyasada.
Bir de bir kaç rehber izlediğin zaman temel kavramları öğrenmiş olursun. Tam şu kadar saatte öğrenirsin diyemeyeceğim kişiden kişiye değişir.

Ben bile her geçen gün yeni bir şey öğreniyorum eu4 de rahat 50 saatim vardı indirimi beklerken sömürdüm
İngilizce biliyor musun? Eğer bilmiyorsan daha fazla sürecektir çünkü oyunda normalde Türkçe yok lakin güvenilir bir Türkçe yaması var piyasada.
Bir de bir kaç rehber izlediğin zaman temel kavramları öğrenmiş olursun. Tam şu kadar saatte öğrenirsin diyemeyeceğim kişiden kişiye değişir.
ingilizcem 10 Üzerinden 4 Gibi bir şey 65 saatimi alır mı

HOİ4 iyi hoj da oyun UI'ı hiç yeni oyuncu dostu değil. Biraz daha basite indirgenmiş olsa alıp oynanması çok zevkli bir oyun olabilir gibi düşünüyorum

HOİ4 iyi hoj da oyun UI'ı hiç yeni oyuncu dostu değil. Biraz daha basite indirgenmiş olsa alıp oynanması çok zevkli bir oyun olabilir gibi düşünüyorum
eu bana daha kolay geldi ama herkes eu daha zor diyor :/

Beyler yarın akşama bi eu4 multi girmemiz yok mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 kişi olsak fena olmaz he

eu bana daha kolay geldi ama herkes eu daha zor diyor :/
HOİ4'teki geçen aylarda yeni gelen TR güncellemesiyle oyun minör ülkeler açısından TR için çok daha zevkli oldu. Ancak bu DLC mi bilmiyorum. Adamlar sırf bunun için 2 sene çalışmış. İnsana oynarken "bunu da mı yapmışlar" dedirtiyor gerçekten, ancak hâlâ UI için pozitif şeyler söyleyemem, alışmak zaman alır bir müddet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,940
Üyeler
190,122
Son üye
Kısacamesside
Geri