Öneri Kablonet VS Superonline

Bütçe max ayda 120TL (TV+ varsa 130TL) o da maksimum. Superonline veya Kablonet almayı düşünüyorum TT altyapısı burada çöp olduğu için.

Sizce hangisi ve hangi paketi? (Taahhüt 12 ay olsun 24 aylık taahhüt yapmak istemiyorum.)
7-12 hızlar düşüyor onu bilerek al.

Hepsinin kendi altyapısı var evde. Şuan TT altyapısından Türknet kullanıyorum rezalet şuan internet o yüzden diğerlerine geçeyim diyorum.
Turkcellin fiber mi peki ?
Fiber ise kablonet veya turkcelle geçebilirsiniz önemli değil yüksek ihtimal 2 firma da sorun çıkarmaz.
Bütçenize uygun hoşunuza giden tarifeyi seçin.

Kablonet. Süperonline sürekli kesiliyor

kablonet 100 güldüren var 99 TL idi sanırım. Tek sıkıntısı 7 12 arası 25 e düşüyor hız. Turkcell de ise sınırsız 100mb 129 TL.
Bahsettiğin kablonet paketini kullanıyorum
akşam 7 ye kadar sabit 9-10 mb/s indirme hızı var.
Tavsiye ediyorum

Kablonet superonline fiber gibi 1 ping veremiyor bir de o var genelde 10 civarı bende.

Bütçe max ayda 120TL (TV+ varsa 130TL) o da maksimum. Superonline veya Kablonet almayı düşünüyorum TT altyapısı burada çöp olduğu için.

Sizce hangisi ve hangi paketi? (Taahhüt 12 ay olsun 24 aylık taahhüt yapmak istemiyorum.)
8 yıldır kablonet kullanmış biri olarak kesinlikle kablonet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablonet superonline fiber gibi 1 ping veremiyor bir de o var genelde 10 civarı bende.
1 ping vermesi için gpon olması lazım süperonline gponları min 3 ms veriyor kablonetin gponu 2 ilçede olduğu için normal fiber var.

bende 5-8 arası ping.

Bizde kablonetin gerçek fiberi var diye biliyorum kablo altyapısından vermiyor interneti.

Superonline 8ms veriyordu hız testinde Türknet şuan 24-27ms veriyor 😂

1 ping vermesi için gpon olması lazım süperonline gponları min 3 ms veriyor kablonetin gponu 2 ilçede olduğu için normal fiber var.

bende 5-8 arası ping.
Arkadaşım 1 ms alıyor sabit.

bende 5-8 arası ping.
Emin değilim ama GPON herhalde bizdeki Kablonet. Superonline da GPON ondan eminim kullandım çünkü. TT GPON değil eski teknoloji o biraz.

Emin değilim ama GPON herhalde bizdeki Kablonet. Superonline da GPON ondan eminim kullandım çünkü. TT GPON değil eski teknoloji o biraz.
nerede oturuyorsun mudanya ve manisada var.

eğer kabloent gpon ise kesinlikle alınır.

Arkadaşım 1 ms alıyor sabit.
1ms için sunucu ile olan bağlantısının 1 km geçmemesi lazım .

İkisinin de fiberi iyi.İkisini de kullandım. Kablonet uydu kablosuyla beraber gelebiliyor. Etrafında manyetik alan yayan bir şey olursa hızı bozuyor.Uygun olana yönel derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,271
Üyeler
187,806
Son üye
cenkeR22
Geri