Sizce virüs nasıl hızlı düştü 1 ayda

Kapanmanın etkisinin olduğunu düşünüyorum.

Ya arkadaşlar burda gerçekleri söyliyim ben İstanbul'da oturuyorum herkes dışarda çevremde halan vaka haberleri geliyor ambulans sesleri devam ediyor düştüğüne inanmıyorum bakın elbet düşmüştür ama bu kadar düştüğüne inanmıyorum meydanları görseniz herkes dışarda eğer vaka artışı 1 2 hafta içinde olmazsa yalan olduğuna kesin gözüyle bakıcam bir de vefat sayıları zaten yalan bir uzaktan tanıdığım covid nedeniyle öldü ölüm sebebine resmi olarak başka şey yazdılar ama mezarlıkta covidden öldüğü söylendi ki covidden vefat etmişti yani vefat sayıları kesinlikle yanlış çevremde ve duydumlarıma göre covidden ölenleri başka sebsplerden ölmüş diye gösteriyorlar

sadece test sayılarında azalmalar olduğu için düştü. ve turizm için yalan veri girmeleri %90 yani.

ülkeyi turistlere hazırlama amaçlı kasten bile bile düşürdüler

Herkes sokakta virüsle göğüs göğüse çarpışıyor. Gösteriyoruz gücümüzü ve böylece azalıyor hasta sayıları.

Öyle düşünülsede tüm dünyada vaka sayilari azaldi ve ülkemizdeki azalmayi türk tabipler birliğide kabul etti
Yani ülkemizde günlük 7K vaka mı çıkıyor?
Senin bu sözüne göre günlük 7K vaka çıkması gerekiyor.
Dünyada en kötü yöneten ülkelerdeniz zaten, gelip bana şu verileri savunuyorsun. xD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,416
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri