Neler Yeni

Max 7-8k apu sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran Suvar
Ekran kartı piyasası malum aşırı yüksek olunca Apu alıp beklemek daha mantıklı geliyor 7-8 k ya sağlam apu öneri varsa alırım

whoamii

80+ Silver
Apu almak yerine 2. elden ekran kartı alman daha mantıklı olur, bir apu sisteme 7-8K verilmez.

HYÇ38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yaşar
7 k ya apu mu çok para apuya max 5k verilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran Suvar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7-8 e 1650s sistem de var emin misiniz apuya
1650s yerine 7-8 ya Apu alıp ileride üst düzey ekran kartı almak istiyorum hem o sürede köşede biriktirmek için hemde piyasanın durhunlaşması için
Mesaj otomatik birleştirildi:

1650s yerine 7-8 ya Apu alıp ileride üst düzey ekran kartı almak istiyorum hem o sürede köşede biriktirmek için hemde piyasanın durhunlaşması için
Durgunlaşması*

7 k ya apu mu çok para apuya max 5k verilir
5k lık bir apu ya takabilecepim max ekran kartı nedir ki

Apu almak yerine 2. elden ekran kartı alman daha mantıklı olur, bir apu sisteme 7-8K verilmez.
Hmm anladım

ÇEKİRGE

80+ Bronze
Öyle bir apu alacağına elraenn parva al. İşlemciyi 3100 yap. Ekran kartı 1650 super phoenix. Ram 2x8. Depolama da 512 gb xpg

HYÇ38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yaşar

Durgunlaşması*

Hmm anladım
1660 super hadi en fazla 2060

ÇEKİRGE

80+ Bronze

Durgunlaşması*

Hmm anladım
Zaten apu ekran kartlarının da bir sınırı var. En iyi toplanabilecekler 3400g ile oluyor. Piyasaları 7-8 k'ya ulaşmıyor yani.

predator

80+ Silver

whoamii

80+ Silver
ileride üst düzey ekran kartı almak istiyorum
İleride üst düzey ekran kartı takacağını belirtmişsin, 3060-3070 gibi modeller takacağını varsayıyorum. Bu şekilde birkaç parça bırakacağım, sana fikir verme konusunda belki yardımcı olur.
Eğer üst düzey bir ekran kartı takılacaksa bu şekilde bir sistem alınıp alt seviye bir ekran kartı takılacak idareten kullanılabilir. Lakin bu sistem ile piyasanın düzelmesini bekleyebilir misin bilemem çünkü piyasa yakın zamanda düzelecek gibi değil. Eğer ekran kartını yakın zamanda alacaksan dediğim gibi böyle bir sistem alıp giriş seviyesi bir ekran kartı takılarak kullanılabilir. Lakin tekrardan dediğim gibi piyasanın düzelmesi beklenmez, daha kötü bile olabilir. Ekran kartını yakın zamanda almayacaksan bütçeni arttırıp aşağıdaki sisteme de bir göz atabilirsin, tercih sana ait.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,618
Üyeler
169,751
Son üye
Akif08
Top Bottom