Yardım Valorant Macro nasıl yapılır?

Bu hile sayılmaz mı?

Merhaba,

Valorant oynarken silahım çok sekiyor. Mouse üzerindeki dpi ayarım 800, oyun içerisinde 0.7 hassasiyet kullanıyorum.

Mouse: Corsair Katar Pro Wireless

ICUE yazılımını kullanıyor fakat nasıl macro atanır bilmiyorum.

Mermilerin sekmesinden nefret ediyorum lütfen bana öğretin.
Oynama o zaman. Mermi sekmesi oyuna bilerek eklenmiş bir şey.

Merhaba,

Valorant oynarken silahım çok sekiyor. Mouse üzerindeki dpi ayarım 800, oyun içerisinde 0.7 hassasiyet kullanıyorum.

Mouse: Corsair Katar Pro Wireless

ICUE yazılımını kullanıyor fakat nasıl macro atanır bilmiyorum.

Mermilerin sekmesinden nefret ediyorum lütfen bana öğretin.
0.7 hassasiyeti 0.4-0.3 e düşürerek karşı karşıya pozisyonlarda silahının yanlara daha az kayması crossunun adamın üstünde kalmasını sağlayabilirsin

R6 siege oyununda sekme yok, gerçek hayatta da silah sekmiyor.
Aimini geliştirmeyi deneyebilirsin. FPS oyunlarını bilgisayarım oynatmadığı için oynayamıyorum ama macro oyunun tüm eğlencesini kaçırır. Bir aim geliştirme rehberi vardı bulursam sana gönderirim.
Anladım oyunuma macro atayanlar geliyor o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0.7 hassasiyeti 0.4-0.3 e düşürerek karşı karşıya pozisyonlarda silahının yanlara daha az kayması crossunun adamın üstünde kalmasını sağlayabilirsin
Öyle de mouse döndüremiyorum ya

R6 siege oyununda sekme yok, gerçek hayatta da silah sekmiyor.

Anladım oyunuma macro atayanlar geliyor o zaman

Öyle de mouse döndüremiyorum ya
valla ben 800 dpı 0.300 sens rahat dönebiliyorum alıştırma yaparak alışabilirsin.

Ekler

• bilek.jpg
    bilek.jpg
    13.4 KB · Hit: 72
Spray yapıyor onlar kendini geliştirirsen sende yapabilirsin.

Gerçek hayatta silah sekmiyor mu? Ahhahah demek ki hiç silah kullanmamışsın. Öyle bir seker ki dişlerini bile kırar.
Pubg' de spray yapıyordum valorantta olmuyor.
valla ben 800 dpı 0.300 sens rahat dönebiliyorum alıştırma yaparak alışabilirsin.
Deneyeceğim.
Dalga mı geçiyorsun kanka? R6'da nerde sekme yok onda da var spray denen bir şey var spray atıyorsun mermiler daha düzgün gidiyor.
Yabancı forumlarda bile Valorant' taki silahların çok sektiğini söylüyorlar, R6 en gerçekçi mekaniğe sahip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,547
Üyeler
175,064
Son üye
zasta16
Geri