rank yükseltmen için bir kaç taktik vereyim vandal ile 2-3 mermi at 2-3 mermi kaçırırsan aimi kafaya alıp 2-3 atmaya çalış çok yakın hariç tarama
köşelerden shift ile peekleme
pozisyon almayı aim koyamyı öğren golda vs çıkarsın
Hayır şunu anlamıyorum bak tamam silahların sekmeleri düşsün hadi herkes birbirini çok basit bir şekilde vurursa bu oyunların amacı ne? Yani gerçekten aklım ermiyor sayfayı acilen kapamalıyım yani adam hala r6daki özelliği övüp valoyla kıyas yapıyor ya gittikçe sinirim bozuluyor
Valorant yapısı gereği spray atılmaktan çok one tap atma oyunudur bana kalırsa. Ayrıyetten valoranttaki silahlar acayip fazla sekmiyor. ve kontrole alınamayacak bir sekme değil.
Valorant yapısı gereği spray atılmaktan çok one tap atma oyunudur bana kalırsa. Ayrıyetten valoranttaki silahlar acayip fazla sekmiyor. ve kontrole alınamayacak bir sekme değil.
Kardeşim siz nesiniz ya. Macro her türlü yasaktır mouse yazılımından tuş ataması yapmak bile macroya, 3.parti yazılıma girer.
Raporları da bot incelemiyor kim uydurdu?
Oyun içi raporlamada önce yapay zeka gözden geçiriyor o bişey biliyorsa gereğini yapıyor. Sonrası insan destekli.
Riot Repair Tool'dan bi dosyaları logları çıkart bakayım. Sistemindeki her şeyi görebilirsin. Örneğin Utorrent indirip tamamen silsen bile o loglarda gözükür sana öyle diyeyim. Tüm driverlar gözükür kernel sürücüsü kullanıyor bu vanguard donumuza kadar her şeyi biliyor sen makrodan ban yenmez diyorsun.
Macro ban sebebidir. MB4-5 Gibi tuş atamalarını da oyun içinden yapabilirsin.
Ayrıca driver adı altında çalışan bir hizmet aslında alt kategorilerden de oluşuyor sen driver olduğuna bakma.
Burada sana bir şey demedim.
Arkadaşın oyunun anti hile sistemine küçük gözle bakmasına biraz içerledim.
Bilmiyor olman normal 5 ay öncesine kadar ben de bilmiyordum ama senin de suçun var.
Bu tip şeyleri foruma sormak yerine bilet açıp sormalısın. En doğru bilgiyi oradan alırsın.
Kardeşim siz nesiniz ya. Macro her türlü yasaktır mouse yazılımından tuş ataması yapmak bile macroya, 3.parti yazılıma girer.
Raporları da bot incelemiyor kim uydurdu?
Oyun içi raporlamada önce yapay zeka gözden geçiriyor o bişey biliyorsa gereğini yapıyor. Sonrası insan destekli.
Riot Repair Tool'dan bi dosyaları logları çıkart bakayım. Sistemindeki her şeyi görebilirsin. Örneğin Utorrent indirip tamamen silsen bile o loglarda gözükür sana öyle diyeyim. Tüm driverlar gözükür kernel sürücüsü kullanıyor bu vanguard donumuza kadar her şeyi biliyor sen makrodan ban yenmez diyorsun.
Macro ban sebebidir. MB4-5 Gibi tuş atamalarını da oyun içinden yapabilirsin.
Ayrıca driver adı altında çalışan bir hizmet aslında alt kategorilerden de oluşuyor sen driver olduğuna bakma.
Lolden biliyoruz o yapay zeka olayını baya insan inceliyordur kesin valonun immo radyant elosunda milyon tane hile vardı geçen sezon makro mu ban yicek