Neler Yeni

Yardım Valorant Macro nasıl yapılır?

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
R6 siege oyununda sekme yok, gerçek hayatta da silah sekmiyor.

Anladım oyunuma macro atayanlar geliyor o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle de mouse döndüremiyorum ya
Sekmeyen silah mı boncuk tabancasımı kullandınız hocam ? o.O2

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Bronz diyeceğimi sanıyorsan evet.

Tararken de zorlanmıyorum btw.
rank yükseltmen için bir kaç taktik vereyim vandal ile 2-3 mermi at 2-3 mermi kaçırırsan aimi kafaya alıp 2-3 atmaya çalış çok yakın hariç tarama
köşelerden shift ile peekleme
pozisyon almayı aim koyamyı öğren golda vs çıkarsın

Yasak veya değil demiyorum ban yemez diyorum mousenin driverinden ayarlıyolar ve raporları bot inceliyor ban yeme imkanı var mı
evet var direk banlıyorlar dediğim gibi alp direk sormuştu ve tesbit edip banlayabildikleri söylemişlerdi

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Hayır şunu anlamıyorum bak tamam silahların sekmeleri düşsün hadi herkes birbirini çok basit bir şekilde vurursa bu oyunların amacı ne? :D Yani gerçekten aklım ermiyor sayfayı acilen kapamalıyım yani adam hala r6daki özelliği övüp valoyla kıyas yapıyor ya gittikçe sinirim bozuluyor :D

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
PUBG' de spray yapıyordum valorantta olmuyor.

Deneyeceğim.

Yabancı forumlarda bile Valorant' taki silahların çok sektiğini söylüyorlar, R6 en gerçekçi mekaniğe sahip.
Valorant yapısı gereği spray atılmaktan çok one tap atma oyunudur bana kalırsa. Ayrıyetten valoranttaki silahlar acayip fazla sekmiyor. ve kontrole alınamayacak bir sekme değil.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Valorant yapısı gereği spray atılmaktan çok one tap atma oyunudur bana kalırsa. Ayrıyetten valoranttaki silahlar acayip fazla sekmiyor. ve kontrole alınamayacak bir sekme değil.
Aynen öyle. Onu geçtim valorant görsel açıdan arcade bazlı bir oyun r6 gerçekçilik bazlı bir oyun yani kıyas yapılması falan wutface

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Yasak veya değil demiyorum ban yemez diyorum mousenin driverinden ayarlıyolar ve raporları bot inceliyor ban yeme imkanı var mı
Çok rahatta ban yer ama sen bilirsin.

O tarz driverlardan ban yiyen çok insan var biraz araştır bence böyle sallama bilgiler ile yanlış bilgilendirme yapma.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
varmısın iddiasına @alpolojix / Leroxy sormuştu direk valoranta macrodan ban yermiyim diye
Evt
Kardeşim siz nesiniz ya. Macro her türlü yasaktır mouse yazılımından tuş ataması yapmak bile macroya, 3.parti yazılıma girer.
Raporları da bot incelemiyor kim uydurdu?
Oyun içi raporlamada önce yapay zeka gözden geçiriyor o bişey biliyorsa gereğini yapıyor. Sonrası insan destekli.

Riot Repair Tool'dan bi dosyaları logları çıkart bakayım. Sistemindeki her şeyi görebilirsin. Örneğin Utorrent indirip tamamen silsen bile o loglarda gözükür sana öyle diyeyim. Tüm driverlar gözükür kernel sürücüsü kullanıyor bu vanguard donumuza kadar her şeyi biliyor sen makrodan ban yenmez diyorsun.

Macro ban sebebidir. MB4-5 Gibi tuş atamalarını da oyun içinden yapabilirsin.

Ayrıca driver adı altında çalışan bir hizmet aslında alt kategorilerden de oluşuyor sen driver olduğuna bakma.

Alın buyrun.
Screenshot_623.png

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Macronun ban sebebi olduğunu bilmiyordum, öğrenmek için açtığım konuda bu kadar flamelemenize gerek yoktu.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Macronun ban sebebi olduğunu bilmiyordum, öğrenmek için açtığım konuda bu kadar flamelemenize gerek yoktu.
Burada sana bir şey demedim.
Arkadaşın oyunun anti hile sistemine küçük gözle bakmasına biraz içerledim.
Bilmiyor olman normal 5 ay öncesine kadar ben de bilmiyordum ama senin de suçun var.
Bu tip şeyleri foruma sormak yerine bilet açıp sormalısın. En doğru bilgiyi oradan alırsın.

uydu3

80+ Silver
Evt

Kardeşim siz nesiniz ya. Macro her türlü yasaktır mouse yazılımından tuş ataması yapmak bile macroya, 3.parti yazılıma girer.
Raporları da bot incelemiyor kim uydurdu?
Oyun içi raporlamada önce yapay zeka gözden geçiriyor o bişey biliyorsa gereğini yapıyor. Sonrası insan destekli.

Riot Repair Tool'dan bi dosyaları logları çıkart bakayım. Sistemindeki her şeyi görebilirsin. Örneğin Utorrent indirip tamamen silsen bile o loglarda gözükür sana öyle diyeyim. Tüm driverlar gözükür kernel sürücüsü kullanıyor bu vanguard donumuza kadar her şeyi biliyor sen makrodan ban yenmez diyorsun.

Macro ban sebebidir. MB4-5 Gibi tuş atamalarını da oyun içinden yapabilirsin.

Ayrıca driver adı altında çalışan bir hizmet aslında alt kategorilerden de oluşuyor sen driver olduğuna bakma.

Alın buyrun.
Alıntıyı görüntüle
Lolden biliyoruz o yapay zeka olayını baya insan inceliyordur kesin valonun immo radyant elosunda milyon tane hile vardı geçen sezon makro mu ban yicek

YiğitAysul

80+ Silver
Bence valoda gerek yok ama mc serverlerinde gerekli (bence) herkes kullanıyor ama valorantda gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
PUBG' de spray yapıyordum valorantta olmuyor.

Deneyeceğim.

Yabancı forumlarda bile Valorant' taki silahların çok sektiğini söylüyorlar, R6 en gerçekçi mekaniğe sahip.
bu arada valorant çok sekiyor özellikle 2 adım yürüyerek silaha bas bak koşma sadece yürü yavaşça ugandaya gidiyor mermi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom