Neler Yeni

Yardım Valorant Macro nasıl yapılır?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
arkadaş kolsuz belli bu bir
iki macro atamyı başarsan bile ban yiyeceksin
3 çoğu oyuncu zaten 4 mermiden fazla atmıyor uzak mesafede yakındada bi zahmet azıcık aşağı çek 0.7 oynuyorsun
4 pubg de tutuyorum demen silahı yüksek ihtimalle mobil oynuyorsun steam oynasan valorant çok daha kolay gelir
5 sekme rastgele gidiyor fortnıte gibi
6 azıcık git poligon koymuşlar oraya orada aim çalış
7 spray atmaya çalışma zaten iyi oyuncu olmak istiyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

R6 siege oyununda sekme yok, gerçek hayatta da silah sekmiyor.

Anladım oyunuma macro atayanlar geliyor o zaman

Öyle de mouse döndüremiyorum ya
gerçek hayatta silah sekmiyormu ?

SJ diyorum daha bir şey demiyorum

TMLN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sertaç ALAN
Merhaba,

Valorant oynarken silahım çok sekiyor. Mouse üzerindeki dpi ayarım 800, oyun içerisinde 0.7 hassasiyet kullanıyorum.

Mouse: Corsair Katar Pro Wireless

ICUE yazılımını kullanıyor fakat nasıl macro atanır bilmiyorum.

Mermilerin sekmesinden nefret ediyorum lütfen bana öğretin.
o zaman one tap çalış. bana kalırsa silah sekmiyor bile valorantta spray de atılabiliyor rahatça cs de mesela silah dağa taşa sıkarken valo de öyle değil,ben öyle hissediyorum.

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Macro BAN sebebidir
Geçen gün bir profesyonel maçta riot adamı banladı yazılım attıkları için mouseye hesap adınızı alırsam da replemekten hiç çekinmem açarsanız

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Yani gördüğüm saçma postlardan birisi açıkcası. PUBG'de spray atabiliyo olabilirsin burada da iyi atacaksın diye bir şart yok. Oyunda macro kullanırsan algılanıp ban yeme ihtimalin yüksek. Ayrıca ve ayrıca valorantın zor yanı skill setleri sıkması değil. İlk önce oyunu diğer oyunlarla benimsemeyi bırak. Aynı oyun değil sonuç itibari ile ve kendine uygun cross kendine uygun mouse hassasiyeti bulamamış olabilirsin? Ya da vandalda iyi olmayıp phantomda iyi olabilirsin? Kimisine göre fazla sekiyor olabilir ama fazla seken silahlarla insanlar koşarak vuruyor? Her şeyi geçtim cod gibi oyunlarda mouse ile aşşağıya çekmezsen aimin göğe fırlar. Hile hurda işine girişmeyin rica ediyorum! Her işte her oyunda iyi olacaksınız diye bir şey yok kötü olduğun oyun olabilir? Üstüne üstlük proların silahları sekmiyor diyorsun ya bitiriyorsun beni kanka...

uydu3

80+ Silver
arkadaş kolsuz belli bu bir
iki macro atamyı başarsan bile ban yiyeceksin
3 çoğu oyuncu zaten 4 mermiden fazla atmıyor uzak mesafede yakındada bi zahmet azıcık aşağı çek 0.7 oynuyorsun
4 PUBG de tutuyorum demen silahı yüksek ihtimalle mobil oynuyorsun steam oynasan valorant çok daha kolay gelir
5 sekme rastgele gidiyor fortnıte gibi
6 azıcık git poligon koymuşlar oraya orada aim çalış
7 spray atmaya çalışma zaten iyi oyuncu olmak istiyorsan

gerçek hayatta silah sekmiyormu ?

SJ diyorum daha bir şey demiyorum
Ban yemez

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
''fakat profesyonel oyuncularda sekmiyor''o adamların 3000+ maçı var adamın dediğine bakf saj<mkglafgl PROLARA ÖZEL SİLAH VAR KNK
Mermilerin sekmesinden nefret ediyorsan oynama dostum oynama valla aşırı gerdin yani kanka böyle bir sebep sunma mı var ya?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
varmısın iddiasına @alpolojix / Leroxy sormuştu direk valoranta macrodan ban yermiyim diye

''fakat profesyonel oyuncularda sekmiyor''o adamların 3000+ maçı var adamın dediğine bakf saj<mkglafgl PROLARA ÖZEL SİLAH VAR KNK
Mermilerin sekmesinden nefret ediyorsan oynama dostum oynama valla aşırı gerdin yani kanka böyle bir sebep sunma mı var ya?
hayır proların silahıda sekiyor adamlar o yüzden 2-3 2-3 sıkıyor çok yakındaykende tutturursun zaten sen hiç ascent top midden marketi tarayan gördünmü 2-3 mermi atıp vurmaya çalışırsın

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
PUBG' de spray yapıyordum valorantta olmuyor.

Deneyeceğim.

Yabancı forumlarda bile Valorant' taki silahların çok sektiğini söylüyorlar, R6 en gerçekçi mekaniğe sahip.
CS 1.6'yı görmediler galiba.

varmısın iddiasına @alpolojix / Leroxy sormuştu direk valoranta macrodan ban yermiyim diye

hayır proların silahıda sekiyor adamlar o yüzden 2-3 2-3 sıkıyor çok yakındaykende tutturursun zaten sen hiç ascent top midden marketi tarayan gördünmü 2-3 mermi atıp vurmaya çalışırsın
Ben hep tararım sprayi daha kolay diğer oyunlardan. Haven'da C'deyken C longdaki adamı hep tararım mesela.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M

uydu3

80+ Silver
Yasak veya değil demiyorum ban yemez diyorum mousenin driverinden ayarlıyolar ve raporları bot inceliyor ban yeme imkanı var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,640
Üyeler
164,884
Son üye
Topal
Top Bottom