emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
(Hocam Parasını Vermeden Oynamak İstemiyorum O Yüzden Bedava Bakıyorum Zaten) a1 türkçeHocam Satın Alanlar Saf Mıda Ben Bedava Oynayayim ?
(Hocam Parasını Vermeden Oynamak İstemiyorum O Yüzden Bedava Bakıyorum Zaten) a1 türkçeHocam Satın Alanlar Saf Mıda Ben Bedava Oynayayim ?
Ya Crackli Oynamak İstemiyorum A1 Türkçe Anlama(Hocam Parasını Vermeden Oynamak İstemiyorum O Yüzden Bedava Bakıyorum Zaten) a1 türkçe
tm.@emirhan1234 Neden Kızgın Attığınızı Öğrenebilir miyim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya Crackli Oynamak İstemiyorum A1 Türkçe Anlama
internetsiz paralı oyun yok bence hepsi bedava@emirhan1234 Neden Kızgın Attığınızı Öğrenebilir miyim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya Crackli Oynamak İstemiyorum A1 Türkçe Anlama
Ne sagı hocam alınca premium serverlarda oynuyorsun. Tlauncherdan pre serverlara giremezsiniz offline olunca zaten giremeyeceksinizHocam Satın Alanlar Saf Mıda Ben Bedava Oynayayim ?
aynen öyleCrack istemediğini önceden söylesen ona göre önerirlerdi
Bedava Dedim Yeterli Değil mi Hem Crackli Oynayacak Olsam Çoğu Oyunun Cracklisi Var Onları OynarımCrack istemediğini önceden söylesen ona göre önerirlerdi
Böyle PC'im olacak internetsiz oyun oyunicamBildiğiniz İnternetsiz Bedava Pc Oyunu Bulamadım O Yüzden Sormak İstedim Oynadığınız Laptopda Vs Güzel Bedava İnternetsiz Oyunlar Var Mı ?
Gtx 1650
R5 4600H
8Gb Ram
Osu!Bildiğiniz İnternetsiz Bedava Pc Oyunu Bulamadım O Yüzden Sormak İstedim Oynadığınız Laptopda Vs Güzel Bedava İnternetsiz Oyunlar Var Mı ?
Gtx 1650
R5 4600H
8Gb Ram