Abdullah abi neden iPhone 12 pro'yu sattı?

Android cihazlarda birden fazla marka/model olduğundan gerekli optimizasyonu yapamadıklarını söylüyorlar ancak inanmıyorum.
İnstagram kamerası telefonumun orijinal kamerasından daha iyi çekiyor ancak hikaye atınca kat kat kötü oluyor.
Madem kameranın kendisinde bir sorun var o zaman neden bu uygulamanın kamerası telefonun orijinal kamerasına göre ışığı daha iyi ayarlayıp kontrastı daha iyi veriyor?
Saçma.
Bende bunu dedim instagram kamerası telefon kamerasından daha iyi çekiyor fakat neden ?
Abdullah abi de bu dediğin doğru değil dedi henüz çözemedim

iphone güzel telefon.
bende iphone 12 pro max var.
lakin Iphone 13 pro gelsin direkt Order ederim.
bana 1 euro geliyor zaten.
özel üyelim var.
burda android savunanlar abd de yaşasa iphone dışında telefon kullanmayacaklarını öğrenmedikleri için oluyor bunlar zaten :D

O zaman amiral gemisi 5-10 tane cihaza yapsınlar, o neden yok? S21 Ultra bile çamur gibi story atıyor. Açıkçası boş bahaneler bunlar inandırıcılığı yok.
İşbirliği demeyelim de Apple cihazlar için tasarlanmış. 18:9 olduğu için de android 16:9 olduğundan görüntüyü bozuyor. Çünkü daha çok iPhone da kullanılıyor.
B6BCD2DF-8654-43D4-BF4A-AEC44EDDB59A.jpeg

Daha güncel olan note 9 pro ve iphone 8 2017 çıkışlı arada 3 yaş fark var ve 6.6 inç ekranlı telefondan sırf ios diye 4.7 inç inç ekranlı bir telefona geçilmez bence . İşlemci vs. gibi konularda iphone daha güçlü fakat iphone 8 hem küçük gelir hemde değmez bence . Bence ana etken ekran ve pil bu konuda ki note 9 pronun daha fazla gideceğini düşünüyorum.
İphone 11 var yakın fiyata ama o da ekrandan patlıyor.

İşbirliği demeyelim de Apple cihazlar için tasarlanmış. 18:9 olduğu için de android 16:9 olduğundan görüntüyü bozuyor. Çünkü daha çok iPhone da kullanılıyor.
Alıntıyı görüntüle
Android 16:9 oranında cihaz kalmadı artık. En azından eli yüzü düzgün cihazlarda.

Selamlar storyde Abdullah abinin iPhone 12 pro'yu sattığını gördüm. Bende androidciyim iPhone geçmeyi düşünüyorum. Abdullah abi eğer görürsen senin gözünden eksilerini çok merak ediyorum. Ya video ya da buraya bir not düşebilirsen çok mutlu edersin.
@Abdullah Hacıgül
içindeki donanım fiyatı 4k kalan 10k ise markaya verilen para olduğu içindir

Geri