Neler Yeni

Abdullah abi neden iPhone 12 pro'yu sattı?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Android telefonumda kendi kamerası ile çekip İnstagrama atmak istediğimde görüntü bozuluyor fakat İnstagram üzerinden çekince bozulmuyor sırf bunun için iphone 12 almak mantıksız bence . Galiba sana da öyle gelmiş satmışsın abi
Her yolu denemiş birisi olarak bu dediğin doğru değil şunu kabul etmek lazım Instagram'da en iyi telefon uzak ara büyük farkla iphone ürünleridir. İşim gereği aldım ama alırken de büyük beklenti içindeydim ve beklentimin çeyreğini bile karşılamadı tepki olarak satmak istedim sattım

Nachi

80+ Platinum
Çok teşekkür ederim. Hep överler akıcı şu bu diye ama iyi bir Androidin de ondan geri kalmadığını düşünüyorum ek olarak ve en önemli şey özgürsün 😀
Kestirmeler uygulaması bile tek başına özgürlükte kolaylıkta androidi ezip geçer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redmi note 9 pro kullanıyorum. İphone 7 veya 8 düşünüyordum.
8 alın.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Her yolu denemiş birisi olarak bu dediğin doğru değil şunu kabul etmek lazım Instagram'da en iyi telefon uzak ara büyük farkla iphone ürünleridir. İşim gereği aldım ama alırken de büyük beklenti içindeydim ve beklentimin çeyreğini bile karşılamadı tepki olarak satmak istedim sattım
İphone sosyal medya kamerasını çok iyi yapıyor . Forumda birisi bu konu hakkında Apple İnstagram ile iş birliği içerisinde demişti ne kadar doğru bilmiyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Redmi note 9 pro kullanıyorum. İphone 7 veya 8 düşünüyordum.
Note 9 pro' dan İphone 7 geçmen hayatının hatası olur. İphone 8' i bilemeyeceğim. 8' in donanımı iyi lakin çok bir fark yok üstüne bataryası ve ekranı pek iyi değil. Teoride ekranı HD+, FHD/FHD+ bile değil.

Nachi

80+ Platinum
İphone sosyal medya kamerasını çok iyi yapıyor . Forumda birisi bu konu hakkında Apple İnstagram ile iş birliği içerisinde demişti ne kadar doğru bilmiyorum.
Aynen hocam işbirliği falan yok. Yazılımla alakalı bir durum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Note 9 pro' dan İphone 7 geçmen hayatının hatası olur. İphone 8' i bilemeyeceğim. 8' in donanımı iyi lakin çok bir fark yok üstüne bataryası ve ekranı pek iyi değil. Teoride ekranı HD+, FHD/FHD+ bile değil.
Bence de hocam. İlla iPhonesa gidip 12 serisinden alsın ya da samsung a

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
iphone özelikleri tek IOS buda bana yeterli , ayrica adamlar Vision önde bi company.
dedim gibi bana 1 euro geliyor. her sene benim Telefon üyeliymden hediye gibi geliyor.
lakin her ayda telefon fatura 35 euro ödüyorum.
120 GB flatrate, Flatrate to Mobile Phone and Landline.
Avrupa Flatrate, türkiye Flatrate.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,250
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İşbirliği var, bilerek yapılıyor kamera zayıflatması. Yoksa bin tane güncellemeyle bunu zaten çözerlerdi.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,050