VALORANT Server Çöküntüsünü Bilerek Yapmış Olabilir

Nasparus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,691
Bildiğiniz gibi Valorant 5v5 yanı sıra aslında bir hikayeye de sahip daha demin yeni ajan tanıtımı gönderildi ve killjoy valorant twitter hesabını hackledi. Bu çöküntüyüde Killjoy yapmış olabilir hatta valorant twitter hesabında "Tespit edildi...." Diye bir post göndermiş
Sizce ne olmuş olabilir?

Yeni bilgi: Summer Game Fest adında bir festival var ve başlama günü 10 haziran saati ise tam sunucuların çöktüğü saat güzel şeyler bizi bekliyor :)

Son düzenleme:
Ayıp ama gerçekten havalı bir şey olurdu

Bilemiyorum. Riot, ne yaptıysan seri düzelt aslanım.

kasıtlı yaptıklarını sanmıyorum milletin oyunlarını hiç edecek değil ya

Kim kimi koparıyor kendi payının (!)

Rito kes şovu oyunu aç oyunu.

Bildiğiniz gibi Valorant 5v5 yanı sıra aslında bir hikayeye de sahip daha demin yeni ajan tanıtımı gönderildi ve killjoy valorant twitter hesabını hackledi. Bu çöküntüyüde Killjoy yapmış olabilir hatta valorant twitter hesabında "Tespit edildi...." Diye bir post göndermiş
Sizce ne olmuş olabilir?
YA BAŞLARIM KASITLISINA RANKED MAÇTAYDIM ELMAS 3 E GERİ ÇİIKICAM OYUN GİTTİ. Neyse sakin

bence olmaz binlerce kişinin oyunu gitti

YA BAŞLARIM KASITLISINA RANKED MAÇTAYDIM ELMAS 3 E GERİ ÇİIKICAM OYUN GİTTİ. Neyse sakin
Ranked kazandık sonra puan gelmedi ardından kendi kendine maç buldu tam maça girerken server çöktü :(

Killjoy ulti attı yani :D. Öyle bir şey yapmazlar bence bir sürü yayın yapan kişiler filan var.

Riotun ajanı riotu hackliyo omg

Bence çok havalı bir şey oldu nedense çok sevdim cs go fanboyları şimdi bu olayı durmadan bahsedicekler ya off off ne mutluyum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,675
Üyeler
192,766
Son üye
Fevzy
Geri