emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,813
kalite be
Klavyede çift basma gibi sorunlarla karşılaştınız mı hiç? Elinize sağlık bu arada.Teşekkür ederim.
Klavyede çift basma gibi sorunlarla karşılaştınız mı hiç? Elinize sağlık bu arada.
Anlıyorum benim bir tanıdığım Logitechin bu klavyesinden çift basma olayı yüzünden çok çekti. O yüzden sordum. Umarım sorunsuz kullanmaya devam edersiniz.Şuan 7 ay gibi bir süredir kullanıyorum, herhangi bir sorunum yok. Çift basma gibi bir şeyle de karşılaşmadım. Teşekkür ederim.
Anlıyorum benim bir tanıdığım Logitechin bu klavyesinden çift basma olayı yüzünden çok çekti. O yüzden sordum. Umarım sorunsuz kullanmaya devam edersiniz.
Bu arada click sesi daha fazla çıkıyor videoya pek yansımamış. Ek olarak diğer klavyelerdeki gibi çatur çutur sesler gelmiyor tiz bir click sesi geliyor
Yok 513 modeli olduğuna eminim. Uğraşma sebebi ise aldığı mağazadan kaynaklıydı sanırım logitechten değil.G213 Prodigy modeli olabilir. Yazıda da bahsettiğim gibi garanti kapsamında kullanıcı hatası bile olsa sorunu tam anlamadan bile Logitech'in yenisini herhangi bir kontrol yapmadan gönderdiğini biliyorum, daha önce bu şekilde yenisini göndermişlerdi bize. Garantisine güveniyorum ve evet diğer switchlerde öyle sorunların olduğunu duymuştum.