Format Öncesi Wireless varken Şimdi Yok?!?!?!

ElvisS

80+
Reaksiyon skoru
6
merhabalar ben bu pc de eskiden çok kullanırdım yeni pc aldım ama sonra bu pc yi yan monitör olarak kullanıcaktım laptop bu arada çok fazla donuyodu format attım ancak şimdi wi-fi yok sadece ethernet girişi var ethernete bağladım ancak bu internet benm odama çok uzak ve bu pc yi aiecek kullanıcaz wireless ı nasıl geri gediriezbilen varsa şimdiden teşekkür ederim
adsda.PNG

merhabalar ben bu pc de eskiden çok kullanırdım yeni pc aldım ama sonra bu pc yi yan monitör olarak kullanıcaktım laptop bu arada çok fazla donuyodu format attım ancak şimdi wi-fi yok sadece ethernet girişi var ethernete bağladım ancak bu internet benm odama çok uzak ve bu pc yi aiecek kullanıcaz wireless ı nasıl geri gediriezbilen varsa şimdiden teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
Aygıt yöneticisinden wifi driverı güncelle. Windows update çalıştır bazen update kendisi bulup kuruyor. Büyük ihtimalle sorun bundan kaynaklı.

merhabalar ben bu pc de eskiden çok kullanırdım yeni pc aldım ama sonra bu pc yi yan monitör olarak kullanıcaktım laptop bu arada çok fazla donuyodu format attım ancak şimdi wi-fi yok sadece ethernet girişi var ethernete bağladım ancak bu internet benm odama çok uzak ve bu pc yi aiecek kullanıcaz wireless ı nasıl geri gediriezbilen varsa şimdiden teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
Driver kur

? işareti olan sarı yazılı driver var mı onu kontrol edin , büyük ihtimalle tanımadığı veya eksik kurulum yaptığı bir sürücü vardır o da sarı olarak gösterilir

? işareti olan sarı yazılı driver var mı onu kontrol edin , büyük ihtimalle tanımadığı veya eksik kurulum yaptığı bir sürücü vardır o da sarı olarak gösterilir
intelin network leri var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

telefonunu kablosunu pc ye bağla ve mobil veriyi kullan en üstte yazan SİS191 driver yaz çıkanı indir gelir :D
aga şu indi ne yapıcam
UAIDDS.PNG

Ethernet ile internete bağlanın ve windows update çalıştırın veya driver booster 8 indirin sürücülerin yeni sürümlerini kurdurun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri