htc.husnu
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 647
Bu ayarlarda oc failed hatası veriyorfclk frequency ayarını 1800 yap dram frequency ayarını 3600 yap dram voltage ayarını 1.45 yap sonra advanced dram configuration kısmına gir oda tCL yazan kısma 14 yaz tRCDRD yazan kısma 19 yaz tRCDWR yazan kısma 8 yaz tRP yazan kısma 12 yaz ve tRAS yazan kısma 21 yaz bitti
Her şeyi doğru yaptığına emin misin? Bu ayarların olmaması imkansız gibi bir şeyBu ayarlarda oc failed hatası veriyor
Tekrar deneyimHer şeyi doğru yaptığına emin misin? Bu ayarların olmaması imkansız gibi bir şey
Her şeyi doğru yaptığına emin misin? Bu ayarların olmaması imkansız gibi bir şey
aga işlemciyi mi yakmaya çalışıyon ram voltajını işlemciye yazmışsınTekrar deneyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde denedim bu hatayı verdi
Alıntıyı görüntüle
Eski resmi atmışım fcl 1800 di
aga işlemciyi mi yakmaya çalışıyon ram voltajını işlemciye yazmışsın
Ram voltajı nereden ayarlanıyor kiaga işlemciyi mi yakmaya çalışıyon ram voltajını işlemciye yazmışsın
dram voltage işte o senin değiştirdiğin işlemci voltajının çok az altında
Ram voltajı nereden ayarlanıyor ki![]()
Şimdi oldudram voltage işte o senin değiştirdiğin işlemci voltajının çok az altında
Bu değerler iyi miŞimdi oldu
![]()
İyi işlemci voltajını geri auto yaptın dimi 1.45 kalmasın
Aynen auto yaptım onuİyi işlemci voltajını geri auto yaptın dimi 1.45 kalmasın
Şuan cl kaç cl 14 oldu muAynen auto yaptım onu![]()
evet ama 4133 o işlemci için çok çok fazla 2666 mhz cl16 performansı falan alırsın o frekans da4133 cl 18-20-20-40 oldu idi 1800mhz e
Anladım. Bu ayar iyi değil mi ? Normalde oc ile uğraşmam ama 3600 cl 14 güzel değer olunca denemek istedim. Doğru yapmışım değil mi ? İleride bir sıkıntı çıkmasın daevet ama 4133 o işlemci için çok çok fazla 2666 mhz cl16 performansı falan alırsın o frekans da