Orjinal bir ürünün seri no basma şansları yok mu kutuyaBu siteden seri numarası ile ürün sorgulanabiliyordu sanırım.Bir talep gönder – Logitech Destek + Karşıdan Yükleme
support.logi.com
Razer değil ki bu? Birde Türkiye'de Razer'ın çin malı ürünleri satılıyor, onlarda orijinal oluyor.genelde razer çin ürünleri çakma oluyor bence risk alma hiç geri gönder logi bilmiyorum
o yüzden logi bilmiyoeum yazdım razer ın genelde çin versiyonlarının büyük bir kısmı orjinal değilRazer değil ki bu? Birde Türkiye'de Razer'ın çin malı ürünleri satılıyor, onlarda orijinal oluyor.
Hayır orijinal olanları daha çok. Kutusu çince diye çakma sanıyorsunuz.o yüzden logi bilmiyoeum yazdım razer ın genelde çin versiyonlarının büyük bir kısmı orjinal değil
hayır bi asya ürünleri var bi de abd sadece çin yazıyla yargılamak zaten saçma olurdu örnek alıyorum aliexpress deki viper serisi dışında hepsi çakma neredeyse ki uzun süreli bir razer kullanıcısıyım tr de çakma olanlar var fakat türkiye piyasasında bu sayı o kadar fazla değilHayır orijinal olanları daha çok. Kutusu çince diye çakma sanıyorsunuz.