mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 9,481
Aynen her ye de Victor reis var eline pompalı alan kulübeye gidip pusuyorPUBG Mobile artık oynanmaz geçen girdim Pochinki atlayan yok. :d
Aynen her ye de Victor reis var eline pompalı alan kulübeye gidip pusuyorPUBG Mobile artık oynanmaz geçen girdim Pochinki atlayan yok. :d
Bilmiyorum ki düşüktür amaLig ne ?
O zaman normal.Bilmiyorum ki düşüktür ama
Son soru poco f3 5G destekliyor mu ?Mı 10t de sabit 90 fps veriyor bir kaç kere oynadım çok akıcı bir telefon şu an bende redmi note9 var bunu satıp ben de mi 10t alacağım üstelik 144hz ekran ve hdr 10 desteği ile aşırı canlı oyun deneyimi sunuyor
Telefon şart mı ? Telefonu oyun oynamak için mi alıcaksınız ? Eğer oyun içinse ve şart değilse telefon ipad öneririm.O zaman F3 almak mantıklımıdır ?
Epey'de var yazıyor.Son soru poco f3 5G destekliyor mu ?
İOS sevmiyorum. Oyun konusunda iyi olursa eğer beni 3-4 yıl götürür diye düşündüm.Telefon şart mı ? Telefonu oyun oynamak için mi alıcaksınız ? Eğer oyun içinse ve şart değilse telefon ipad öneririm.
Oyun konusunda ipad , iphone daha stabil ama.İOS sevmiyorum. Oyun konusunda iyi olursa eğer beni 3-4 yıl götürür diye düşündüm.
EvetSon soru poco f3 5G destekliyor mu ?
İOS sevmiyorum ama genede teşekkür ederim.Oyun konusunda ipad , iphone daha stabil ama.
Pubg mobile için değil aslında. Hani pubg mobilede iyi perfonmans verirse tüm oyunları iyi açar diye düşündüm.PUBG mobile için telefon almak mı ? iyiymiş