500.000TL Araba Önerisi.

Mr Yazıcı

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
315
Bütçe
500000
Sonunda kendi arabamı alıyorum ve gerçekten güzel bir araç olsun istiyorum. Bu yüzden birçok foruma yazacağım.
Kriterlerim
1-Aracın 0 olması
2-Disel olması
3-Otomatik vites olması.
4-SUV yada otomobil olması
5- En az 1.5 motor ve 130hp olması. (Tercihen 2.0 üstü)
6-Deri koltuk istemiyorum, mümkünse kumaş olsun.

Son düzenleme:
Sonunda kendi arabamı alıyorum ve gerçekten güzel bir araç olsun istiyorum. Bu yüzden birçok foruma yazacağım.
Kriterlerim
1-Aracın 0 olması
2-Disel olması
3-Otomatik vites olması.
4-SUV yada otomobil olması
5- En az 1.5 motor ve 150hp olması. (Tercihen 2.0 üstü)
6-Deri koltuk istemiyorum, mümkünse kumaş olsun.
Hyundai Tucson Elite paket bakmanı öneririm. Türkiye de 2.0 motor tutulmaz vergilerden ötürü o fiyat da bulamazsın. Gerçekten binmek için alıyorsan satarken de zorlanmak istemiyorsan Suv almanı öneririm tüm dünya da SUV araçlar revaçta.

Neden Hyundai Tucson tercih ederdim çünkü bir yenilenmiş kasası var dışarıda dikkat çeker ayrıca donanım olarak çok dolu bir araç.

BMW 216d Active Tourer
BMW 218i Gran Coupe
BMW 216d Gran Coupe üçüde güzel araç

508 GT 1.6 PureTech 225hp. <3.
1627820765658.png

Hyundai Tucson Elite paket bakmanı öneririm. Türkiye de 2.0 motor tutulmaz vergilerden ötürü o fiyat da bulamazsın. Gerçekten binmek için alıyorsan satarken de zorlanmak istemiyorsan Suv almanı öneririm tüm dünya da SUV araçlar revaçta.

Neden Hyundai Tucson tercih ederdim çünkü bir yenilenmiş kasası var dışarıda dikkat çeker ayrıca donanım olarak çok dolu bir araç.
Araç gerçekten hoş görünüyor. Birçok donanımı var ve isteklerime uyuyor. Ancak böyle dikkatimi çeken bir araç daha var. O da Ford Kuga. Babamda 2017 model'i var ve kullanması filan çok keyifli. Ben zaten tercih edeceğim araçları mutlaka kiralayacak yada test sürüşüne çıkacağım. Eminim Hyundai Tucson da çok keyifli bir sürüş deneyimi sağlar ancak Ford Kuga konusunda da fikrinizi almak istiyorum.

Alıntıyı görüntüle
Tam ben dicektim
Araç gerçekten hoş görünüyor. Birçok donanımı var ve isteklerime uyuyor. Ancak böyle dikkatimi çeken bir araç daha var. O da Ford Kuga. Babamda 2017 model'i var ve kullanması filan çok keyifli. Ben zaten bu araçlardan tercih edeceğimi mutlaka kiralayacak yada test sürüşüne çıkacağım. Eminim Hyundai Tucson da çok keyifli bir sürüş deneyimi sağlar ancak Ford Kuga konusunda da fikrinizi almak istiyorum.
Kuga güzeldir fakat ben olsam Puma tercih ederim.Daha dinamik ve kompakt bence

Ben olsam alırdım dediklerim ama karar olarak bmw de karar kılardım kesin

Araç gerçekten hoş görünüyor. Birçok donanımı var ve isteklerime uyuyor. Ancak böyle dikkatimi çeken bir araç daha var. O da Ford Kuga. Babamda 2017 model'i var ve kullanması filan çok keyifli. Ben zaten bu araçlardan tercih edeceğimi mutlaka kiralayacak yada test sürüşüne çıkacağım. Eminim Hyundai Tucson da çok keyifli bir sürüş deneyimi sağlar ancak Ford Kuga konusunda da fikrinizi almak istiyorum.
Ford Kuga eskide kalmış bir araba benim gözümde, 0 satış rakamları da iyi durumda değil en çok satılan ilk 20 suv arasında adı bile geçmiyor.

Suv olarakta kuga ile q2 arasında kalırdım
Dizel istemesen daha güçlü şeyler alınabilir ama dizel istiyorsun

Alıntıyı görüntüle
Açıkçası normalde benzinli tercih etmezdim ama o özellikleri görünce fikrim değişti. Araba 8 saniyede 0'dan 100'e çıkabiliyor. 248km/h nedir ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Suv olarakta kuga ile q2 arasında kalırdım
Dizel istemesen daha güçlü şeyler alınabilir ama dizel istiyorsun
Araca göre değişir. Düzenli bir maaşım olduğundan dolayı eğer gerçekten değecekse benzinli olabilir aynı Peugeot 508 gibi.

Geri