- Konu Sahibi Konu Sahibi
Taksitle alınca neredeyse 5k oluyor hocam.
Bu güzelmiş hocam kaydettim teşekkürler.![]()
Acer Swift 3 SF314-42-R5X0 (NX.HSEEY.006) Ultrabook
Acer Swift 3 SF314-42-R5X0 Ultrabook NX.HSEEY.006 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Sence huaweiye sırf o tasarımdan dolayı alınır mı? Uhd 620 var, testlere baktım en düşükte bile düzgün oyun oynamak istesem idare edilmeyecek kadar performans veriyor. Galiba senin attığın aceri alacağım.![]()
Acer Swift 3 SF314-42-R5X0 Ultrabook NX.HSEEY.006 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mantıklı. Zaten intelin dahili grafik birimleri amd den daha zayıf. Aceri dual channel ram yaparsanız baya iyi olurSence huaweiye sırf o tasarımdan dolayı alınır mı? Uhd 620 var, testlere baktım en düşükte bile düzgün oyun oynamak istesem idare edilmeyecek kadar performans veriyor. Galiba senin attığın aceri alacağım.
Mantıklı. Zaten intelin dahili grafik birimleri amd den daha zayıf. Aceri dual channel ram yaparsanız baya iyi olur
Bu arada ram yükseltebiliyor muyum? lpddr4 diyor çünkü. Birde ssd takılıyor mu?![]()
Simdi hepsiburadadaki linkten saticiya sorulan soruya baktim. Ram anakarta lehimliymis. Yükseltme yapilamiyormus. Ssd yükseltmedi yapilabilir demiş ama kac slot oldugunu yazmamisBu arada ram yükseltebiliyor muyum? lpddr4 diyor çünkü. Birde ssd takılıyor mu?
Birine bakıyorum tasarım iyi işlemci kötü, birine bakıyorum her şey güzel yükseltilebilir ama ekran tn. Birine ram takılmıyor felan. Kafam karıştı çok kararsızım.Simdi hepsiburadadaki linkten saticiya sorulan soruya baktim. Ram anakarta lehimliymis. Yükseltme yapilamiyormus. Ssd yükseltmedi yapilabilir demiş ama kac slot oldugunu yazmamis
Yorumda biri yazmis 2x4 seklindeymis ram bence yeterli olurBirine bakıyorum tasarım iyi işlemci kötü, birine bakıyorum her şey güzel yükseltilebilir ama ekran tn. Birine ram takılmıyor felan. Kafam karıştı çok kararsızım.
Hocam biraz oyun oynamak isteyince hiç oynayamacam gibi ama. Uhd620 çok kötü geldi bana performansı.Evet bende ondan sevdim zaten premium duruyor günlük işlerde üzmez zaten al gitsin
Ama ssd yükseltiliyor mu?Yorumda biri yazmis 2x4 seklindeymis ram bence yeterli olur
her şey güzel ama ekran tn
Bu bütçede tn panel olması göz ardı edilebilir bence.her şey güzel ama ekran tn![]()