KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,759
Yani normalde Haram değil fakat ekran kartının anasını sevdiğin için ekran kartına yazık edersin.
Ekran kartı elle tutuluyor. Kazanç ekran kartından yapılıp hesaba geçiyor ve o parayı sadece sanal ortamda değil parayı eline alıyorsun. Şuan bile başka ülkelerde buna özel kartlar mevcut yakın zamanda kredi kartı banka kartından yapılınca işlemler haram idi ama artık haram değil mi olacak haramlık caizlik değişen bir döngü mü?burada ki önemli ayrıntı elimizde ki eşyanın elde tutulabilmesi altın , döviz vs. bu yüzden caiz
çok haramdır bizim almak için can attığımız ekran kartlarının stoklarını bitiriyorlar (!)Soru başlıkta ayrıntılı bir şekilde ciddi cevap veriniz lütfen. Ayrıntılı cevap istiyorum.
Ekran kartını tahmin ettiğiniz kadar yormuyor dostumYani normalde Haram değil fakat ekran kartının anasını sevdiğin için ekran kartına yazık edersin.
Biliyorum GPU yu oyundan çok daha az yoruyor ama VRAM ler in durumunu düşünemiyorumEkran kartını tahmin ettiğiniz kadar yormuyor dostum![]()
Arada durup termal macun veriyoruz kalpsiz değilizBiliyorum GPU yu oyundan çok daha az yoruyor ama VRAM ler in durumunu düşünemiyorum
Ayrıca uzun süre ara vermeden Mining yapmakta pek sağlıklı değil![]()
2-3 saatte bir 4-5 dakika dinlendirilir genellikle.Biliyorum GPU yu oyundan çok daha az yoruyor ama VRAM ler in durumunu düşünemiyorum
Ayrıca uzun süre ara vermeden Mining yapmakta pek sağlıklı değil![]()
GPU: hak ettiysem eyvallahArada durup termal macun veriyoruz kalpsiz değiliz
BengenelkurmaycumhurbaşkanıbaşbakanınızımDur bi başkumandan kehanet ve evren lideri baştuğ cumhurbaşkanı başbakanımız peygamber hazreti recep tayyip erdoğana sorayım
Haramlık değil de Caizlik Diyanet'e göre belli ki değişen bir durum. 10-20 yıl sonra Kripto paralar standart haline gelince fetva değişirse şaşırmamak lazım.haramlık caizlik değişen bir döngü mü?