600tl klavye tavsiyesi

omerkursunn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
381
ben klavyenin çeşitlerinden anlamam oyun oynayan biriyim klavye rahat olsun yazılımı olsun ışığını felan ayarlayabileyim ve sesli sessiz farketmez önemli olan rahat olmalı birde dersenizki bütçeni arttır şu klavye ömürlük olur arttırırım dert değil 300-400 daha eklerim bütçeye tavsiyeniz için şimdiden sağolun

Bunu alabilirsiniz, 155TL geri ödemesi var 695TL'ye geliyor.

eyvallah tavsiyen için

LENOVO Legion K500 veya HP Encoder

Fırsat: Xpg Summoner Mx Blue Rgb Oyuncu Klavyesi

Xpg markası son zamanlarda çok kaliteli ürünler cikartmaya basladi. Her ne kadar klavye alanında geçmiş bir başarısı olmamasına rağmen bu fiyat bandında piyasada olan en iyi ürünlerden birisi bence bir incele cherry mx black tuşları bulunuyor ve bilek desteği gerçekten premium gözüküyor.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hp-omen-encoder-brown-red-switch-ses-testi.335586/
o klavyeyi almayacaksan buna göz atabilrisin.

Rampage Hydra R6 Plus kullanıyorum yaklaşık 2 senedir ve gayet memnunum. Tavsiye ederim

anlamadığım encoderde 2 çeşit var sonu 76 ve 75 ile biten birde şuan karar veremedim tavsiyelerinize bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rampage Hydra R6 Plus kullanıyorum yaklaşık 2 senedir ve gayet memnunum. Tavsiye ederim
sağolasında rampage Türk malı sonuçta nekadar iyi olabilir bilemiyorum

O kadar iyi modeller varken Content switchli Rampage klavye önermem.

anlamadığım encoderde 2 çeşit var sonu 76 ve 75 ile biten birde şuan karar veremedim tavsiyelerinize bakıyorum
biri brown biri red.

O kadar iyi modeller varken Content switchli Rampage klavye önermem.

biri brown biri red.
yani hangisi daha iyi browm mu redmi anlamıyorumki :)

ben klavyenin çeşitlerinden anlamam oyun oynayan biriyim klavye rahat olsun yazılımı olsun ışığını felan ayarlayabileyim ve sesli sessiz farketmez önemli olan rahat olmalı birde dersenizki bütçeni arttır şu klavye ömürlük olur arttırırım dert değil 300-400 daha eklerim bütçeye tavsiyeniz için şimdiden sağolun
Bizim eski okulda kullanmıştım bunu fena değildi(Modeli tam bu da olmayabilir hatırlamıyorum.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri