Neler Yeni

600tl klavye tavsiyesi

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

omerkursunn

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Ömer Kurşun
yorumunuzu şimdi gördüm aşırı iyi gözüküyor
Fırsat: Xpg Summoner Mx Blue Rgb Oyuncu Klavyesi

Xpg markası son zamanlarda çok kaliteli ürünler cikartmaya basladi. Her ne kadar klavye alanında geçmiş bir başarısı olmamasına rağmen bu fiyat bandında piyasada olan en iyi ürünlerden birisi bence bir incele cherry mx black tuşları bulunuyor ve bilek desteği gerçekten premium gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Red gereksiz pahalı ben brown kullanıyorum ve memnunum. İncelememe bakabilirsin.
Red daha iyi gibi.
teşekkürler

teşekkürler

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Tuğrul
yorumunuzu şimdi gördüm aşırı iyi gözüküyor

teşekkürler
Ben almayı düşünüyordum fakat öyle bir bütçe ayıran ayiramayacagimi fark ettim ama alsam da pişman olmayacağımi biliyorum xpg piyasaya oyle bir girdi ki ram çıkarttı olay oldu psu çıkarttı çoğu iyi denilen markadan çok koruma sundu şimdi de klavyesini görüyoruz hem hesaplı hem premium tek bilmeniz gereken black switchler biraz ağır basım olur diğer switchlere gore cherry en iyi bilinen markadır kalite bakimindan akılda şüphe kalmasin sadece diğerlerine göre bira daha ağır olabilir tuşlar yanlislikla skill attim yurudum koştum derdiniz olmaya da bilir tuş basmadi derdiniz de :D

omerkursunn

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Ömer Kurşun
Ben almayı düşünüyordum fakat öyle bir bütçe ayıran ayiramayacagimi fark ettim ama alsam da pişman olmayacağımi biliyorum xpg piyasaya oyle bir girdi ki ram çıkarttı olay oldu psu çıkarttı çoğu iyi denilen markadan çok koruma sundu şimdi de klavyesini görüyoruz hem hesaplı hem premium tek bilmeniz gereken black switchler biraz ağır basım olur diğer switchlere gore cherry en iyi bilinen markadır kalite bakimindan akılda şüphe kalmasin sadece diğerlerine göre bira daha ağır olabilir tuşlar yanlislikla skill attim yurudum koştum derdiniz olmaya da bilir tuş basmadi derdiniz de :D
inşallah bir an önce onu alacak bütçeye kavuşursun ve tavsiyelerin için sağol düzgünce basarım tuşlara :D

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,830
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Bizim eski okulda kullanmıştım bunu fena değildi(Modeli tam bu da olmayabilir hatırlamıyorum.)
okulda bu klavyeden mi vardı?

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Top Bottom