600tl klavye tavsiyesi

yorumunuzu şimdi gördüm aşırı iyi gözüküyor
Fırsat: Xpg Summoner Mx Blue Rgb Oyuncu Klavyesi

Xpg markası son zamanlarda çok kaliteli ürünler cikartmaya basladi. Her ne kadar klavye alanında geçmiş bir başarısı olmamasına rağmen bu fiyat bandında piyasada olan en iyi ürünlerden birisi bence bir incele cherry mx black tuşları bulunuyor ve bilek desteği gerçekten premium gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Red gereksiz pahalı ben brown kullanıyorum ve memnunum. İncelememe bakabilirsin.
Red daha iyi gibi.
teşekkürler

teşekkürler

yorumunuzu şimdi gördüm aşırı iyi gözüküyor

teşekkürler
Ben almayı düşünüyordum fakat öyle bir bütçe ayıran ayiramayacagimi fark ettim ama alsam da pişman olmayacağımi biliyorum xpg piyasaya oyle bir girdi ki ram çıkarttı olay oldu psu çıkarttı çoğu iyi denilen markadan çok koruma sundu şimdi de klavyesini görüyoruz hem hesaplı hem premium tek bilmeniz gereken black switchler biraz ağır basım olur diğer switchlere gore cherry en iyi bilinen markadır kalite bakimindan akılda şüphe kalmasin sadece diğerlerine göre bira daha ağır olabilir tuşlar yanlislikla skill attim yurudum koştum derdiniz olmaya da bilir tuş basmadi derdiniz de :D

Ben almayı düşünüyordum fakat öyle bir bütçe ayıran ayiramayacagimi fark ettim ama alsam da pişman olmayacağımi biliyorum xpg piyasaya oyle bir girdi ki ram çıkarttı olay oldu psu çıkarttı çoğu iyi denilen markadan çok koruma sundu şimdi de klavyesini görüyoruz hem hesaplı hem premium tek bilmeniz gereken black switchler biraz ağır basım olur diğer switchlere gore cherry en iyi bilinen markadır kalite bakimindan akılda şüphe kalmasin sadece diğerlerine göre bira daha ağır olabilir tuşlar yanlislikla skill attim yurudum koştum derdiniz olmaya da bilir tuş basmadi derdiniz de :D
inşallah bir an önce onu alacak bütçeye kavuşursun ve tavsiyelerin için sağol düzgünce basarım tuşlara :D

Bizim eski okulda kullanmıştım bunu fena değildi(Modeli tam bu da olmayabilir hatırlamıyorum.)
okulda bu klavyeden mi vardı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,935
Üyeler
184,081
Son üye
Lepays1881
Geri