Önerdiğiniz Anti-virüs programı ?

Ben ücretsiz olani kullaniyorum isterseniz ücretli olani alabilirsiniz
Hm anladım bi önceki arkadaşın dediği gibi yaparım ozaman suphelendigim zaman yükler geri silerim çünkü o uygulama yüklü kaldıkça biseyler oluyo pc ye neden bende anlamadim

Win 10 kullaniyorsan windows defender yeterli zaten eger pc virus felan oldugunu dusunuyorsan yukle temizle sonra sil cunku performansi dusuyor pc kik ne derse desin bu boyle
Yeterli değil hocam. Yapılan testlerde windows defender ortalamanın çok altında kalıyor. Mutlaka bir antivirus ile beraber kullanmak gerek. Benim önerim Kaspersky.

• Beğen
Reaksiyonlar: EXec
Yeterli değil hocam. Yapılan testlerde windows defender ortalamanın çok altında kalıyor. Mutlaka bir antivirus ile beraber kullanmak gerek. Benim önerim Kaspersky.
Hocam pc zayifsa anti virusler pc cok ama cok yoruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Performans dusuklugu ondan soyledi.

• Beğen
Peki link atabilirmisiniz belki ben yanlis yerden veya yanlış bisi indirmiş olabilirim

Hocam pc zayifsa anti virusler pc cok ama cok yoruyor

Performans dusuklugu ondan soyledi.
Kaspersky ayarlarında performans modu var. Yük altındayken çalışmıyor ancak açık olduğu halde bazen tarama yaptığı oluyor. Çok ağır geliyorsa arada indirip tam tarama yapar.

• Beğen
Sizce en iyi proaktif (bireysel , şirket için olmayan) anti-virüs programı nedir şuanlık kaspersky almayı düşünüyorum çünkü laptop aldık ve virüs bulaşırsa garantiden çikacağini söyledi media markt (media markttan aldık)
Malwarebytes

Peki link atabilirmisiniz belki ben yanlis yerden veya yanlış bisi indirmiş olabilirim

• Beğen
Kaspersky ayarlarında performans modu var. Yük altındayken çalışmıyor ancak açık olduğu halde bazen tarama yaptığı oluyor. Çok ağır geliyorsa arada indirip tam tarama yapar.
Yazdigimi okudunmu reis

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,175,761
Üyeler
186,671
Son üye