S Sabasco 80+ Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 61 Reaksiyon skoru 15 24 Ekim 2021 #1 İşlemcime 2 ay öncesinde termal macun uyguladım. Bugün bilgisayarı formatladıktan sonar quick cpu indireyim dedim 100 derece olduğunu gördüm işlemcimin. Bu durumun formatla ilgisi var mıdır yoksa işlemcinin fanı temassızlık mı yapıyor? Termal macun= Arctic MX4 (2019 edition değil orjinali) İşlemci= intel i7 4770 3.40 ghz Ekler benim cpunun şekil şemal.PNG 78.9 KB · Hit: 48 benim cpunun yakından.PNG 5.6 KB · Hit: 43
İşlemcime 2 ay öncesinde termal macun uyguladım. Bugün bilgisayarı formatladıktan sonar quick cpu indireyim dedim 100 derece olduğunu gördüm işlemcimin. Bu durumun formatla ilgisi var mıdır yoksa işlemcinin fanı temassızlık mı yapıyor? Termal macun= Arctic MX4 (2019 edition değil orjinali) İşlemci= intel i7 4770 3.40 ghz
Revainer 80+ Platinum Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 15,497 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 20,402 24 Ekim 2021 #2 Arasadam yazmış: İşlemcime 2 ay öncesinde termal macun uyguladım. Bugün bilgisayarı formatladıktan sonar quick cpu indireyim dedim 100 derece olduğunu gördüm işlemcimin. Bu durumun formatla ilgisi var mıdır yoksa işlemcinin fanı temassızlık mı yapıyor? Termal macun= Arctic MX4 (2019 edition değil orjinali) İşlemci= intel i7 4770 3.40 ghz Devamı için tıklayın... O işlemci güçlü bir işlemci stok soğutucuyla ne kadar olur sıcaklıklar bilmiyorum ama bu değerler %20 kullanım da çok fazla 2 aydır nasıl reset atmadı oyun oynarken anlam veremedim. Yüksek ihtimal soğutucuyu yanlış taktınız veya oturtamadınız.
Arasadam yazmış: İşlemcime 2 ay öncesinde termal macun uyguladım. Bugün bilgisayarı formatladıktan sonar quick cpu indireyim dedim 100 derece olduğunu gördüm işlemcimin. Bu durumun formatla ilgisi var mıdır yoksa işlemcinin fanı temassızlık mı yapıyor? Termal macun= Arctic MX4 (2019 edition değil orjinali) İşlemci= intel i7 4770 3.40 ghz Devamı için tıklayın... O işlemci güçlü bir işlemci stok soğutucuyla ne kadar olur sıcaklıklar bilmiyorum ama bu değerler %20 kullanım da çok fazla 2 aydır nasıl reset atmadı oyun oynarken anlam veremedim. Yüksek ihtimal soğutucuyu yanlış taktınız veya oturtamadınız.