Nasıl yaşıyorsunuz??

"Maddiyat için yaşayanlar, hiçbir zaman birilerinin kölesi olmaktan ileri gidemezler"
~Sıddık Öztürk
Tartışılır dostum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herşeyde ülkeyi suçlayıp elimizi kolumuzu bağlayıp otururarak tabi bitiririz kendimizi.
Hocam ülke haricinde ne yapılabilir yani bu konu dışında ne yapılabilir peki düşünceniz nedir

Hayatta bir amacınız varmı yaşamak için yani sadece öylesine mi yaşıyorsunuz zaten dünyanın kıyamet gibi gündemleri ekonomi vs insanın amacını doğrudan bitiriyor oyalandiginiz birsey vs veya sadece o anı mi yaşıyorsunuz amaçsız
Amacım tabii ki var hem daha iyi standartlarda yaşamak hem de insanlara faydalı olmak seçtiğim bölümü de buna göre seçtim.

Okuldan kitap istiyorlar 100 tl ben anneme istediklerinden 1 ay sonra söylüyorum niye

Utanıyorum söylemeye söyleyemiyorum 😶

Okuldan kitap istiyorlar 100 TL ben anneme istediklerinden 1 ay sonra söylüyorum niye

Utanıyorum söylemeye söyleyemiyorum 😶
Iyide hocam 1 ay önce söyleseniz 1 ay sonra söyleseniz ne olacakki yani burdaki fark ne anlamadım ve bu durum üzücü :(

Iyide hocam 1 ay önce söyleseniz 1 ay sonra söyleseniz ne olacakki yani burdaki fark ne anlamadım ve bu durum üzücü :(
Söyleyemiyorum işte işten 6.30 da geliyor zaten yorgun oluyor bide ben yormak istemiyorum

Hayatta bir amacınız varmı yaşamak için yani sadece öylesine mi yaşıyorsunuz zaten dünyanın kıyamet gibi gündemleri ekonomi vs insanın amacını doğrudan bitiriyor oyalandiginiz birsey vs veya sadece o anı mi yaşıyorsunuz amaçsız
11.sınıfım ekonomi konusunda ülkemin ciddi sıkıntıları var ama kendim şahsi olarak ailemden geçiniyorum hedef üni sınavı ilk 10bin sonrasında çalışarak gerisi gelir diye düşünüyorum

Bir an önce üniversiteye gidip mezun olup dil öğrenip Almanya'ya gitmek istiyorum.

Bende seçmedim. Geleceğini kendin belirlersin, suçu hükümete devirmekle anca kendi önünü kesersin.
kardeşim ülkede gelecek yok gelecek bir bakmışsın yarın dolar 20 lira olmuş bakmısşsın öbürkü hafta 30 giderek alım gücümüz düşüyor mutlu olamıyoruz aktivite yapsak onları zaten geç hiç paralarını söylemek bile istemiyorum üniversite mezunları donanımlı olsa da iş bulamıyor A101 ŞOK BİM gibi yerlerde çalışıyorlar bu ülkede yandaş hariç kim mutlu ki Allah aşkına?

Bir an önce üniversiteye gidip mezun olup dil öğrenip Almanya'ya gitmek istiyorum.
bende dedemle yer değiştirmek istiyorum ne güzel 90 yaşında bu ilerde ki b***an günleri görmeyecek

kardeşim ülkede gelecek yok gelecek bir bakmışsın yarın dolar 20 lira olmuş bakmısşsın öbürkü hafta 30 giderek alım gücümüz düşüyor mutlu olamıyoruz aktivite yapsak onları zaten geç hiç paralarını söylemek bile istemiyorum üniversite mezunları donanımlı olsa da iş bulamıyor A101 ŞOK BİM gibi yerlerde çalışıyorlar bu ülkede yandaş hariç kim mutlu ki Allah aşkına?

bende dedemle yer değiştirmek istiyorum ne güzel 90 yaşında bu ilerde ki b***an günleri görmeyecek
Hocam bence hayata farklı bakıyorsunuz hemen 1 sorunda pes ediyorsunuz bence biraz farklı bakın bir çıkış yolu bulamayan gibi vs bu sizin için iyi olur bence sınırlı kalmayın hocam düşüncede vs

Yaşayamıyorum desem yeridir.
Geçim sıkıntısı bir yandan, okuma zorluğu bir yandan, iş zorluğu bir yandan, sevmek bir yandan her şey bir taraftan üstüme geliyor.

Geri