Windows 7 HomePremium ve Professional

Vayy

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, bana TEMİZ Windows 7 HomePremium ve Professional linki verebilir misiniz?
Cihaza Professional kuracam ama ilerde lazım olur diye HomePremium linkini de istiyorum.
Ayriyeten ISO dosyalarının MD5 değerini alıp atıyorlar o değerleri nasıl kontrol edebilirim, nasıl oluyor?
Şimdiden teşekkürler.

bildiğim kadarıyla microsoft, windows 7 desteği sona erdiği için iso indirme linklerini kaldırdı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama dilerseniz windows 8.1'in linkleri mevcut.

bildiğim kadarıyla microsoft, windows 7 desteği sona erdiği için iso indirme linklerini kaldırdı.

ama dilerseniz windows 8.1'in linkleri mevcut.

Biliyorum bildiğiniz güvenilir temiz ISO dosyası var mı?

Biliyorum bildiğiniz güvenilir temiz ISO dosyası var mı?
internetten korsan iso indirme linkleri bulabilirsiniz ama pek tavsiye etmem.

internetten korsan iso indirme linkleri bulabilirsiniz ama pek tavsiye etmem.

Şu anda kullandığım Home Premium'u Warez'den indirdim ama içinde yüklü programlar var. C++, .NET Framework gibi programlar var. Ayriyeten galiba programları ISO'ya entegre ederken hata yapmışlar, o yüzden Sistem'de sıkıntı yaşıyorum. Temiz ISO istiyorum. Forum'da Warez gibi sitelerin yayınlanması yasak değil mi???

dediğim gibi, şu anda internette temiz iso zor bulunur. (bildiğim kadarıyla)

• Beğen
Reaksiyonlar: Vayy
Şansa mı tesadüf mü bilmiyorum bana da home premium isosu lazım, orjinal ürün anahtarım var ama temiz iso yok, arşivi falan olup gören varsa atabilir mi ?

Şansa mı tesadüf mü bilmiyorum bana da home premium isosu lazım, orjinal ürün anahtarım var ama temiz iso yok, arşivi falan olup gören varsa atabilir mi ?
warez midir nedir ordan indirdim fakat bluetooth çalışmıyor delirecem

Sakın warez bilmem ne sitelerinden indirmeyin, hemen link atıyorum!

https://www.technopat.net/sosyal/konu/tuem-windows-7-iso-dosyalari.1343336/ Başka bir forumdan dosya aktarımı yaptırmak istemem ama en iyisi bu, kontrol de edildi. Ben çok kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Hatta şu an oradaki Windows 7 Starter iso kurulu olan bir PC kullanıyorum.

Merhabalar, bana TEMİZ Windows 7 HomePremium ve Professional linki verebilir misiniz?
Cihaza Professional kuracam ama ilerde lazım olur diye HomePremium linkini de istiyorum.
Ayriyeten ISO dosyalarının MD5 değerini alıp atıyorlar o değerleri nasıl kontrol edebilirim, nasıl oluyor?
Şimdiden teşekkürler.
Wareze bulaşmayın.

Windows, Office isolarına falan tek yerden ulaşmak isterseniz bu programı kullanabilirsiniz. Direkt Microsoft'un sitesinden indiriyor.

Windows, Office isolarına falan tek yerden ulaşmak isterseniz bu programı kullanabilirsiniz. Direkt Microsoft'un sitesinden indiriyor.

home premium linki engellenmiş malesef
x86 mı x64 mü istiyorsunuz ?

Ben oradaki tüm linkleri açabiliyorum, hangisini istiyorsanız söyleyin ayrıca bir link atayım.

Son düzenleme:

Ben oradaki tüm linkleri açabiliyorum, hangisini istiyorsanız söyleyin ayrıca bir link atayım.
x64 lazım, aslına bakarsan şu anda temiz olsun bizim olsun kıvamındayım x32 de olur yani :D

x64 lazım, aslına bakarsan şu anda temiz olsun bizim olsun kıvamındayım x32 de olur yani :D
ve iso yükleme uygulamasında tr dil desteği yok...

x64 atarsan sevinirim dostum be, home premium amma ürün anahtarı home premium çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri