Gigabyte Garanti Hakkında

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,287
Merhaba ben Gigabyte RTX 3060 VISION adlı ekran kartını aldım ama kutusunda kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yok.
Ama kutudaki ve faturadaki seri numaralar uyuşuyor, garantide sıkıntı olur mu?
Ben olmaz diye düşünüyorum, ithalatçısı falan kim onu da bulamadım.
Yani şimdi kartın kutusundaki ve faturadaki seri numaralar tutuyor ama kutuda garanti belgesi yok.
İleride bir sıkıntı çıkarır mı?

Ürün nereden alınma?

Belgeye gerek diye biliyorum, sistemde kayıtlı olabiliyor. Online olarak fatura görülebiliyor vb. çok yöntem var fatura görüntülemek için.

Merhaba ben Gigabyte RTX 3060 VISION adlı ekran kartını aldım ama kutusunda kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yok.
Yani şimdi kartın kutusundaki ve faturadaki seri numaralar tutuyor ama kutuda garanti belgesi yok.
Garanti belgesi şart, kıllatabilirler. Satıcı ile iletişime geçin bir de ürünü sıfır olarak aldıysanız o ürün sıfır değil çünkü hadi garanti belgesi içinden düştü ama kullanım klavuzu düşemez.

Siz yine de aldığınız yer ile irtibata geçip sorun.

Garanti belgesi şart, kıllatabilirler. Satıcı ile iletişime geçin bir de ürünü sıfır olarak aldıysanız o ürün sıfır değil çünkü hadi garanti belgesi içinden düştü ama kullanım klavuzu düşemez.
0 almıyorum ikinci el alıyorum satıcı kaybetmiş ürünün içindeki belgeleri.
Ama kutudaki ve faturadaki seri no lar tutuyor.

Artık fatura da garanti belgesi niyetine geçtiği için bazı üreticiler koymaz oldu. Siz yine de aldığınız yer ile irtibata geçip sorun.
Satıcı yazdı N11 Delta Bilişim'e bekliyorum o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün sağlam mı? kontrol ettin mi ? söylediğin firma hakkında baya şikayet varda.
Ürün sağlam, 2. el alıyorum zaten.
9 aylık ürün LHR V1, adam rafta durdu maksimum 1 ay kullanıldı diyor biraz işkillendim ama alacağım.

Satıcı yazdı N11 Delta Bilişim'e bekliyorum o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün sağlam, 2. el alıyorum zaten.
9 aylık ürün LHR V1, adam rafta durdu maksimum 1 ay kullanıldı diyor biraz işkillendim ama alacağım.
Ne kadara alacaksın?

Geri