Maks 500TL PSU önerisi

BeKo'O

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,431
400-500TL aralığında sorunsuz, PC'yi evimin berbat altyapısından koruyacak bir PSU lazım
500-650Watt aralığında (farketmez en kaltelisi ve en uzun ömürlüsü olsun yeter)
sharkoon v2 cougar fsp hv pro falan var ama kararsız kaldım.
Direkt link atarsanız güzel olur sıfır-2.el farketmez en az 2 sene garantili olsun

Sharkoon içlerinde en kötüsü bu arada.

En kalitelisini 500₺ ye alabileceğini düşünmüyorum

Hocam bütçenizi 200-250 aşabilirseniz çok kaliteli psu'lar var.

Hocam bütçenizi 200-250 aşabilirseniz çok kaliteli psu'lar var.
Hocam maksimum bütçem bu kadar zaten zoraki çıkardım maalesef
Hocam tavsiye için sağolun not aldım ama gereçkten 500 liraya iyi bir psu alamıyor muyuz yani ülke bu hale geldi mi cidden? Ben geçen sene 300TL'ye FSP HV PRO 550watt bronze aldım o zamanlar 300-400'e çok rahat bulunuyordu, tabi fsp'yi sattım bazı sebeplerden pc toplayamadım.

400-500TL aralığında sorunsuz, PC'yi evimin berbat altyapısından koruyacak bir PSU lazım
500-650Watt aralığında (farketmez en kaltelisi ve en uzun ömürlüsü olsun yeter)
sharkoon v2 cougar fsp hv pro falan var ama kararsız kaldım.
Direkt link atarsanız güzel olur sıfır-2.el farketmez en az 2 sene garantili olsun
Sharkoon tavsiye etmiyorum başka modellere bakjn mesela fsp fln var high power var onlara bakabilirsiniz

Hocam aşırı bilgim yok psular hakkında zaten benim de bildiğim adam akıllı psulardan bu. Bende de cooler master mwe var başka psuda bilmiyorum pek yani çıkartabilirseniz 99tl çıkarmakta fayda var ama yoksa da bir tık alt segmentlere yönelmeniz gerekecek gibi belki incehesap gaming cumasında 500tlye falan düşürür bilemiyorum bu sıralar koyduklarını görmedim ama stoklarında olmayabilir.

Hocam tavsiye için sağolun not aldım ama gereçkten 500 liraya iyi bir psu alamıyor muyuz yani ülke bu hale geldi mi cidden? Ben geçen sene 300TL'ye FSP HV PRO 550watt bronze aldım o zamanlar 300-400'e çok rahat bulunuyordu, tabi fsp'yi sattım bazı sebeplerden pc toplayamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

FSP HV Pro şuan 500tlymiş alabilirsin istiyorsan https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-fiyati,778893431.html

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,541
Üyeler
197,711
Son üye
donanımdogu
Geri