Asus Rog Strıx
80+

- Reaksiyon skoru
 - 5

evet türknet verdiModeminiz Gigabit destekli mi?
Modemin portları hangi modda çalışıyor arayüzden bakabilir misiniz?evet türknet verdi
dostum ethernet wan 1000 mbs gözüküyorModemin portları hangi modda çalışıyor arayüzden bakabilir misiniz?
ama lan1 100mbs gözüküyordostum ethernet wan 1000 mbs gözüküyor
Modemin portları hangi modda çalışıyor arayüzden bakabilir misiniz?
Kablonuzla veya bilgisayarınızın portlarıyla ilgili olabilir. Anakartınız nedir? Yoksa cihazınız laptop mu?dostum ethernet wan 1000 mbs gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama lan1 100mbs gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

drive.google.com
				denerimBuradaki toplu driver paketi içinden Ethernet/Lan/Wan ibarelerinden birisini içeren sürücüyü yükleyip kontrol eder misiniz?
Esonic-H61FHL.iso
drive.google.com
değişiklik olmadıBuradaki toplu driver paketi içinden Ethernet/Lan/Wan ibarelerinden birisini içeren sürücüyü yükleyip kontrol eder misiniz?
Esonic-H61FHL.iso
drive.google.com
Büyük ihtimal kablodan kaynaklı. Ama siz yine de bunu deneyin.anakart esonic h61fhl üstünde ethernet 100/1000 mbs ibaresi var
sağol ve desteklemediğini öğrendim oysaki kutunun üstünde 100/1000 yazıyor şöyle bir kart alıcamBüyük ihtimal kablodan kaynaklı. Ama siz yine de bunu deneyin.
Alıntıyı görüntüle
Arkada denetim masasında bulunan ağ kısmından sonra Ethernet'e tıklayıp çıkan sayfada Özellikler>Realtek ağ adaptörünüzün Yapılandır tuşu çıkar. Yapılandır üzerinden buraya erişebilirsiniz.