🔥İndirim Güncel sizi Pokus'lu yapabilecek kampanyalar!

Ben direk banka kartını hesaba tanımladım.
18 yaşından büyüksünüz demek ki. Yalnızca kendi adınıza kredi ve banka kartlarını eklemeye izin vermişler gibi duruyor. Gideyim de Pokus hesabıma Papara kartımı ekleyeyim diyemiyorsunuz yani. Ben ekleyemedim.

Edit: Eklenebiliyor ama sadece doğrulama amaçlı. Eklediğiniz karttan para atamıyorsunuz. Pokus hesabınıza yalnızca banka hesabından havale ve ATM'den para yükleyebiliyorsunuz.

Bilgilendirme için teşekkürler, haberim yoktu. Güzel kampanyalar varmış. Fakat reşit olmayan gençler için pek işlevli değil sanki. Pokuslular arası para gönderip almak için bile hesabını doğrulaman gerek. Kimlik ve kart eklemeyi istiyor. Kredi kartı ve banka kartı demiş. 18 yaşının üstünde olmak gerek sanırım. Kart çıkartmadığın sürece ATM'den yükleme şansın da yok. Tek şansın IBAN üzerinden havale ile banka hesabından yüklemek. ATM'den 500 TL'ye kadar yüklemek ücretsiz. Aylık kart kullanım ücreti yok. Kısacası Tosla, Paycell gibi ara ara para yükle kampanyalardan faydalan kartı olmuş. En kısa sürede hesaba 10 TL atıp kartı çıkartacağım. İleride daha da güzel kampanyalar gelir. Türk Telekom arkasında.
Nasıl yapmışlar bilmiyorum ama fastPay'den banka kartı ile yükleme seçeneğinde eskiden Papara kabul olmuyordu şimdi kabul oluyor. Papara'yı banka kartı olarak kabul ediyorlar. Tosla'da öyle. Papara'dan Tosla'ya atabiliyorum. Ben kart doğrulamayı Papara ile yaptım. Ama para yüklemelerini annemin enpara'sı ile yapıyorum. Ben de kart çıkarmayı bu kampanyaları gördükten sonra düşünmeye başladım ama bu hizmetin lansmanı yapıldığında belki ücretsiz olur diye çıkarmıyorum. Ne de olsa paramı yükleyebiliyorum ne gerek var kafasındayım. Ama ücretsiz olmaya da bilir. Hizmet şu an hala geliştirme aşamasında. Pokus'u forumda belki ilk bilen kişi bendim ve o zaman ilk öğrendiğimde uygulama harbi çöptü. Açılmıyordu bile yorumları 2.6 idi. Şimdi 3.0 olmuş ve neden olduğunu da biliyorum -uygulamanın şu an sıkıntısı yok.

Papara kartımı ekleyeyim diyemiyorsunuz yani.
Ekleniyor.

18 yaşından büyüksünüz demek ki. Yalnızca kendi adınıza kredi ve banka kartlarını eklemeye izin vermişler gibi duruyor. Gideyim de Pokus hesabıma Papara kartımı ekleyeyim diyemiyorsunuz yani. Ben ekleyemedim.
Haklısınız. Zaten o kısma dememiştim. Ayrıca ben hep banka kartını kullandım bu güne kadar. (18 yaş öncesinde zaten direk ininal kullanırdım. Kendi adıma değil ama babamın adına kayıtlı bir banka kartım vardı ve her bilgisini bildiğimden ben onun adına açabilirim.)

Bu şekilde bir yöntem izlenebilir. Tabi babadan izinsiz asla yapmayınız. Yoksa çok kötü şeyler olabilir. Ama hesaptan başka hesap kartı çıkarttırmak gerçekten çok kolay. Ve eğer babanın bilgileri ve uygulaması varsa direk kart çıkarttırılabilir.

Tabi ben yasal olan illegal yolu söyledim. Babadan izinsiz asla bu işe kalkışmayın.

İki gün önce yaptım ben oldu valla.
Yanlış giriyormuşum, oldu cidden. Tosla gibi izin vermişler. Çok iyi yahu, 20.000 TL'ye çıktı limit. Papara'dan sonra favorim Tosla idi. Artık Pokus. 😁

Türk Telekom aldığı fazla parayı demek ki buraya yatırmış.

Paycell için de aynısını yapabilirmiyim sizce?
Evet, kartın bilgilerini girip eklemen yeterli.

En kısa sürede hesaba 10 TL atıp kartı çıkartacağım.
Ben de kart çıkarmayı bu kampanyaları gördükten sonra düşünmeye başladım
Kartım elime ulaştı, hoş bir tasarımı var.
1645004183247.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,547
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri