Teşekkürler hocam.Tam dengi değil ama, Gt 720 ve gt 730 arası. gt 720'ye daha yakın.
Hafiften darboğaz olması normal değil mi ?Tam dengi değil ama, Gt 720 ve gt 730 arası. gt 720'ye daha yakın.
İmzadaki sistem takılı valorantta falan ayarları yükseltmedikçe işlemci %100 ekran kartı %40 falan oluyor ve kasıyor,ayar yükselttikten sonra düzeliyor.Core2 Quad Q9300 kullanıyorsanız normal değil. Gtx 760'a kadar besliyor o kart.
Bottleneck nedir bilmiyorum hocam,amd performansa önem ver seçtim windowsta performans modunda.Ramden bottleneck yeme ihtimaliniz var mı acaba? veya herhangi bir windows/AMD denetim masası ayarı yaptınız mı?
Darboğaz hocam işte ya. Kusura bakmayın bottleneck yazmışım hafif acelem olduğundan. Darboğazın ingilizcesi.Bottleneck nedir bilmiyorum hocam,amd performansa önem ver seçtim windowsta performans modunda.
İşlemci.*Gtx 760'a kadar besliyor o kart.
Sizde AMD Radeon Software var mı? Eski GPU'larda var mı bilmiyorum. onun dışında işletim sisteminiz nedir?Bottleneck nedir bilmiyorum hocam,amd performansa önem ver seçtim windowsta performans modunda.