HD 5570 Nvidia dengi nedir ?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,890
Dün akşam bedavadan hd5570 geldi hediye,onu taktım eski kartımdan daha performanslı (gt420) şimdi oyunlarda falan sistem gereksinimlerine bakınca anlamıyorum.HD5570 nvidia tarafında dengi nedir ?

Core2 Quad Q9300 kullanıyorsanız normal değil. Gtx 760'a kadar besliyor o kart.

Core2 Quad Q9300 kullanıyorsanız normal değil. Gtx 760'a kadar besliyor o kart.
İmzadaki sistem takılı valorantta falan ayarları yükseltmedikçe işlemci %100 ekran kartı %40 falan oluyor ve kasıyor,ayar yükselttikten sonra düzeliyor.

Ramden bottleneck yeme ihtimaliniz var mı acaba? veya herhangi bir windows/AMD denetim masası ayarı yaptınız mı?

Ramden bottleneck yeme ihtimaliniz var mı acaba? veya herhangi bir windows/AMD denetim masası ayarı yaptınız mı?
Bottleneck nedir bilmiyorum hocam,amd performansa önem ver seçtim windowsta performans modunda.

Bottleneck nedir bilmiyorum hocam,amd performansa önem ver seçtim windowsta performans modunda.
Darboğaz hocam işte ya. Kusura bakmayın bottleneck yazmışım hafif acelem olduğundan. Darboğazın ingilizcesi.

Sizde AMD Radeon Software var mı? Eski GPU'larda var mı bilmiyorum. onun dışında işletim sisteminiz nedir?

Sizde AMD Radeon Software var mı? Eski GPU'larda var mı bilmiyorum. onun dışında işletim sisteminiz nedir?
Windows 10 Pro 64 bit.AMD Catalyst Control Center var,eski gpularda bunlardan oluyor.

Malesef AMD Catalyst Control Center kullanmadığım için onun için bir optimizasyon söyleyemeyeceğim. Kendiniz ayarları okuyup türkçesi varsa oradan ayarları değiştirebilirsiniz, yoksa internette aratıp ne olduğunu öğrenip ona göre açabilirsiniz.

Geri