2022 iPhone 8 alınır mı?

Iphone 12 için 12k değer mi ? Yoksa 6k A72 mi almalıyım ? Uzun yıllar sorunsuz götürsün istiyorum android alsam 2 senede çöp olacak ama... Kararsız kaldım.
bro iphone fazla masraf 12k verebiliyosan android kullanmak istemiyosan al şöyle düşün bide benim arkadaşlarım var hala 6s kullanıyolar tek sıkıntıları 32 gb olması ve eskiye göre biraz daha yavaş olması ama bence hala hızlı telefon açıkcası iphone tercihim olur ama android uzun sürede çok sağlıklı değil a72 alıcağına git xiaominin falan bi modelini al daha ucuz daha iyi bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ön kamerasını ne kadar yapıyolar bi sor fiyatını yaptırmak için falan ona göre bi fiyat çek arkadaşınada

ön kamerasını ne kadar yapıyolar bi sor fiyatını yaptırmak için falan ona göre bi fiyat çek arkadaşınada
Telefonu 2bin TL ile alacak zaten kameraya da 5000TL mi isteyecekler sanki?

Hocam peki sadece ön kamerası çalışmayan iphone 8 e 2000 lira verilirmi pil sağlığı 100
İkinci el bir iPhone 8 in pili eğer yetkili serviste yeni değişmediyse sağlığı %100 olamaz haberin olsun. Büyük ihtimalle çakma pildir çünkü yazılımla her zaman %100 gözükürler.

İkinci el bir iPhone 8 in pili eğer yetkili serviste yeni değişmediyse sağlığı %100 olamaz haberin olsun. Büyük ihtimalle çakma pildir çünkü yazılımla her zaman %100 gözükürler.
Valla yakın arkadaşım iyileştirilmiş pil şarjı hep açık çok dikkatli kullanıyorlar. Şarjda vs. oynamıyorlar hiç düşmemesinin mümkünatı yok mu yani?

Valla yakın arkadaşım iyileştirilmiş pil şarjı hep açık çok dikkatli kullanıyorlar. Şarjda vs. oynamıyorlar hiç düşmemesinin mümkünatı yok mu yani?
Ne kadar dikkatli kullanirsa kullansin dediğim gibi yakın zamanda yetkili serviste orijinal pil ile değişmediyse, yüzdesi illaki 100 den aşağı olmak zorunda hocam. iPhone uzmani arkadaşlar da bu konuda yorum yaparsa sevinirim belki yanlış biliyorumdur.

Ne kadar dikkatli kullanirsa kullansin dediğim gibi yakın zamanda yetkili serviste orijinal pil ile değişmediyse, yüzdesi illaki 100 den aşağı olmak zorunda hocam. iPhone uzmani arkadaşlar da bu konuda yorum yaparsa sevinirim belki yanlış biliyorumdur.
Hocam pil değişimi olmadı diye biliyorum ama.

Hocam pil değişimi olmadı diye biliyorum ama.
Arkadaşınız da ikinci el olarak aldıysa önceki sahibi belki orijinal olmayan batarya taktirmistir hocam. Piyasa da orijinal diye satılan çok fazla pil var ama gerçeği sadece Apple yetkili servisinde bulunuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,975
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00
Geri