Iphone 12 için 12k değer mi ? Yoksa 6k A72 mi almalıyım ? Uzun yıllar sorunsuz götürsün istiyorum android alsam 2 senede çöp olacak ama... Kararsız kaldım.2. el android piyasasında o bütçeye performans olarak olmasada batarya ve ekran olarak daha iyi cihaz bulunabilir ama iphone 8 de alınırsa üzmez
a72 ile iphone 12 rakip telefonlar değil. iphone 12 nin rakibi olarak s21 fe bakabilirsiniz. hatta note 20 ultra da bakabilirsiniz.Iphone 12 için 12k değer mi ? Yoksa 6k A72 mi almalıyım ? Uzun yıllar sorunsuz götürsün istiyorum android alsam 2 senede çöp olacak ama... Kararsız kaldım.
Bende var 12. Parasına değer ama 6k’lık cihazda yetebilir. Ne yapacağınıza bağlı.Iphone 12 için 12k değer mi ? Yoksa 6k A72 mi almalıyım ? Uzun yıllar sorunsuz götürsün istiyorum android alsam 2 senede çöp olacak ama... Kararsız kaldım.
Günlük kullanım ve "Excel" tarzı yüksek boyutlu dosyalarda rahatça gezsin yeter. Kamera önemli tabii.Bende var 12. Parasına değer ama 6k’lık cihazda yetebilir. Ne yapacağınıza bağlı.
O zaman 12Günlük kullanım ve "Excel" tarzı yüksek boyutlu dosyalarda rahatça gezsin yeter. Kamera önemli tabii.
Yani bi 1 sene gibi süre kullanırım para biriktirip iphone 11 e falan geçerim bu bütçeye iphone 8 şimdilik iyi mi sence?2. el android piyasasında o bütçeye performans olarak olmasada batarya ve ekran olarak daha iyi cihaz bulunabilir ama iphone 8 de alınırsa üzmez
Hocam peki sadece ön kamerası çalışmayan iphone 8 e 2000 lira verilirmi pil sağlığı 100Alınır, bence iPhone 8 hala alınabilir bir telefon, özellikleri hala güçlü özellikler kamera bilemiyorum ama kağıt üzerinde bana iyi geliyor.
Bilemiyorum.Hocam peki sadece ön kamerası çalışmayan iphone 8 e 2000 lira verilirmi pil sağlığı 100