2022 iPhone 8 alınır mı?

Giatros

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
674
iPhone 8 2.el günümüzde halen alınır mı? 2. El bütçe seviyesinde yani 3500 civarına kadar daha iyi telefon var mıdır önerileriniz nedir?

2. el android piyasasında o bütçeye performans olarak olmasada batarya ve ekran olarak daha iyi cihaz bulunabilir ama iphone 8 de alınırsa üzmez

2. el android piyasasında o bütçeye performans olarak olmasada batarya ve ekran olarak daha iyi cihaz bulunabilir ama iphone 8 de alınırsa üzmez
Iphone 12 için 12k değer mi ? Yoksa 6k A72 mi almalıyım ? Uzun yıllar sorunsuz götürsün istiyorum android alsam 2 senede çöp olacak ama... Kararsız kaldım.

Iphone 12 için 12k değer mi ? Yoksa 6k A72 mi almalıyım ? Uzun yıllar sorunsuz götürsün istiyorum android alsam 2 senede çöp olacak ama... Kararsız kaldım.
a72 ile iphone 12 rakip telefonlar değil. iphone 12 nin rakibi olarak s21 fe bakabilirsiniz. hatta note 20 ultra da bakabilirsiniz.
iphone 12 ye gelecek olursak şuandan itibaren en az 5 sene daha ömrü olan bir telefon.

Bende var 12. Parasına değer ama 6k’lık cihazda yetebilir. Ne yapacağınıza bağlı.

Yani bi 1 sene gibi süre kullanırım para biriktirip iphone 11 e falan geçerim bu bütçeye iphone 8 şimdilik iyi mi sence?

Alınır, bence iPhone 8 hala alınabilir bir telefon, özellikleri hala güçlü özellikler kamera bilemiyorum ama kağıt üzerinde bana iyi geliyor.

Yani ben olsam sorunsuz bir şey arardım fakat fiyat farkı çoksa ön kamerayı dert etmem büyük ihtimal zaten ben pek öz çekim de yapmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,780
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri