Neler Yeni

2022 iPhone 8 alınır mı?

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Yani ben olsam sorunsuz bir şey arardım fakat fiyat farkı çoksa ön kamerayı dert etmem büyük ihtimal zaten ben pek öz çekim de yapmam.
Hocam ön kamerasız bırakmassın zaten telefonu yani yaptırırsın.

Elijah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Çiğdem
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları,Oyunlar VB.
Instagram
4everrrap
Steam
Elijah
Iphone 12 için 12k değer mi ? Yoksa 6k A72 mi almalıyım ? Uzun yıllar sorunsuz götürsün istiyorum android alsam 2 senede çöp olacak ama... Kararsız kaldım.
bro iphone fazla masraf 12k verebiliyosan android kullanmak istemiyosan al şöyle düşün bide benim arkadaşlarım var hala 6s kullanıyolar tek sıkıntıları 32 gb olması ve eskiye göre biraz daha yavaş olması ama bence hala hızlı telefon açıkcası iphone tercihim olur ama android uzun sürede çok sağlıklı değil a72 alıcağına git xiaominin falan bi modelini al daha ucuz daha iyi bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

ön kamerasını ne kadar yapıyolar bi sor fiyatını yaptırmak için falan ona göre bi fiyat çek arkadaşınada

Kontfire

80+ Silver
Hocam peki sadece ön kamerası çalışmayan iphone 8 e 2000 lira verilirmi pil sağlığı 100
İkinci el bir iPhone 8 in pili eğer yetkili serviste yeni değişmediyse sağlığı %100 olamaz haberin olsun. Büyük ihtimalle çakma pildir çünkü yazılımla her zaman %100 gözükürler.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
İkinci el bir iPhone 8 in pili eğer yetkili serviste yeni değişmediyse sağlığı %100 olamaz haberin olsun. Büyük ihtimalle çakma pildir çünkü yazılımla her zaman %100 gözükürler.
Valla yakın arkadaşım iyileştirilmiş pil şarjı hep açık çok dikkatli kullanıyorlar. Şarjda vs. oynamıyorlar hiç düşmemesinin mümkünatı yok mu yani?

Kontfire

80+ Silver
Valla yakın arkadaşım iyileştirilmiş pil şarjı hep açık çok dikkatli kullanıyorlar. Şarjda vs. oynamıyorlar hiç düşmemesinin mümkünatı yok mu yani?
Ne kadar dikkatli kullanirsa kullansin dediğim gibi yakın zamanda yetkili serviste orijinal pil ile değişmediyse, yüzdesi illaki 100 den aşağı olmak zorunda hocam. iPhone uzmani arkadaşlar da bu konuda yorum yaparsa sevinirim belki yanlış biliyorumdur.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Ne kadar dikkatli kullanirsa kullansin dediğim gibi yakın zamanda yetkili serviste orijinal pil ile değişmediyse, yüzdesi illaki 100 den aşağı olmak zorunda hocam. iPhone uzmani arkadaşlar da bu konuda yorum yaparsa sevinirim belki yanlış biliyorumdur.
Hocam pil değişimi olmadı diye biliyorum ama.

Kontfire

80+ Silver
Hocam pil değişimi olmadı diye biliyorum ama.
Arkadaşınız da ikinci el olarak aldıysa önceki sahibi belki orijinal olmayan batarya taktirmistir hocam. Piyasa da orijinal diye satılan çok fazla pil var ama gerçeği sadece Apple yetkili servisinde bulunuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,433
Üyeler
164,667
Son üye
ege0110
Top Bottom