Snapdragon modeliyse hemen yapıştır hocam. Uzun yıllar götürür.Bütçem 7k. Daha iyisi var mıdır yoksa siparişi vereyim mi sizce? Birde s20 fe alınır mı?
865* var hocam, piyasa malum uçtu da o fiyat bandında daha iyisi var mı bilmiyorum ama pişman olmayacağınız bir telefon.860 var sanırım hocam
865* var hocam, piyasa malum uçtu da o fiyat bandında daha iyisi var mı bilmiyorum ama pişman olmayacağınız bir telefon.
Isınma sorunu yok ama şunu belirteyim içinde bir canavar yattığından ve telefon tasarımsal olarak da ince olduğundan o işlemci ile 20-30 dk kullanımdan sonra yaklaşık 40 derece, maks 48-49 dereceleri görmesi mümkün.siparişi verdim hocam teşekkür ederim. ısınma sorunu falan var mıdır acan duydunuz mu hiç?
Alınır kardeşim bende ondan almayı düşünüyorum baya iyi bir telefon.Bütçem 7k. Daha iyisi var mıdır yoksa siparişi vereyim mi sizce? Birde s20 fe alınır mı?
SM-G780G kodlu Snapdragon 865 işlemcili versiyonsa alınır.
Geldiğinde güncelleme yapmayın. Samsung'da bu ara çok sıkıntılı işler var, "Samsung GOS Scandal" yazarsanız birçok bilgiye ulaşırsınız. Kısaca söyleyeyim, güncellemeyin. Bırakın kutudan çıktığı haliyle kalsın. O sıkıntılar giderilirse ilerde güncellersiniz.
Ben 5400 e almıştım bir kaç önce. Oldukça memnunum bence 7 bin TL'ye de alınır. Merak ettiğin bir şey varsa telefon ile ilgili sorabilirsin.
Yazılım veya donanımsal olarak bir problem bu zamana kadar yaşamadım. Kamerası normal ışıkta gayet iyi fakat düşük ışık için aynısını söyleyemeyeceğim. Gece modunu da beğeniyorum fakat düşük ışık performansı gerçek anlamda rezalet.evet hocam ürünün kodu o. indirimli sonn bir tane kalmıştı şu anda 7200'e satılıyor . 400 TL kar ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kamerası gece ve normal ışıkta nasıl hocam. birde herhangi bir problem yaşadınız mı yazılım ya da donanımsal olarak?