Android Samsung s20 Fe alınır mı?

Techno08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,084
Bütçem 7k. Daha iyisi var mıdır yoksa siparişi vereyim mi sizce? Birde s20 fe alınır mı?

Ben 5400 e almıştım bir kaç önce. Oldukça memnunum bence 7 bin TL'ye de alınır. Merak ettiğin bir şey varsa telefon ile ilgili sorabilirsin.

865* var hocam, piyasa malum uçtu da o fiyat bandında daha iyisi var mı bilmiyorum ama pişman olmayacağınız bir telefon.

siparişi verdim hocam teşekkür ederim. ısınma sorunu falan var mıdır acan duydunuz mu hiç?

siparişi verdim hocam teşekkür ederim. ısınma sorunu falan var mıdır acan duydunuz mu hiç?
Isınma sorunu yok ama şunu belirteyim içinde bir canavar yattığından ve telefon tasarımsal olarak da ince olduğundan o işlemci ile 20-30 dk kullanımdan sonra yaklaşık 40 derece, maks 48-49 dereceleri görmesi mümkün.
Youtube'da baktığım kaynakların ortalamasını baz alırsam 42 derece diyebilirim ancak bu kaynaklar da telefonu tam yüke sokuyor. Yine de bu sıcaklıklara ulaşabileceğinizi sanmıyorum.

Ayrıca baktığım kaynaklarda telefonların kullanım durumlarına değinilmediğinden belirttiğim sıcaklıkların maks 5 derece altı sonuçları da görebilirsiniz.

Önemli not: Cihazı aldığınızda eğer güncelleme var ise o güncellemeyi yapmadan önce ve sonra antutu benchmark yapmanızı ve sonucun tüm detaylarını (ısı vs.) not ederek bir köşede bulundurmanızı öneriyorum. Bunu her güncelleme geldikçe yapın. Ben A72 kullanıyorum ve bazı güncellemeler bariz performans düşüşüne yol açıyor. Bu yüzden gözlemlemenizi öneririm.

Cihazın Exynos işlemcili versiyonlarında ısınma sorunu mevcuttur bazı kaynaklarda düzeltildi diye geçiyor ancak nasıl bir çözüm yolu ile düzeltilmiş bilgim yok.

SM-G780G kodlu Snapdragon 865 işlemcili versiyonsa alınır.
Geldiğinde güncelleme yapmayın. Samsung'da bu ara çok sıkıntılı işler var, "Samsung GOS Scandal" yazarsanız birçok bilgiye ulaşırsınız. Kısaca söyleyeyim, güncellemeyin. Bırakın kutudan çıktığı haliyle kalsın. O sıkıntılar giderilirse ilerde güncellersiniz.

Bu bütçe aralığında alabileceğiniz en iyi model. SD işlemcili olanını tercih edin ve şimdilik güncelleme yapmayın. Yazılımsal sorunları var ancak düzelteceklerini umuyorum.

SM-G780G kodlu Snapdragon 865 işlemcili versiyonsa alınır.
Geldiğinde güncelleme yapmayın. Samsung'da bu ara çok sıkıntılı işler var, "Samsung GOS Scandal" yazarsanız birçok bilgiye ulaşırsınız. Kısaca söyleyeyim, güncellemeyin. Bırakın kutudan çıktığı haliyle kalsın. O sıkıntılar giderilirse ilerde güncellersiniz.

evet hocam ürünün kodu o. indirimli sonn bir tane kalmıştı şu anda 7200'e satılıyor . 400 tl kar ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 5400 e almıştım bir kaç önce. Oldukça memnunum bence 7 bin TL'ye de alınır. Merak ettiğin bir şey varsa telefon ile ilgili sorabilirsin.

kamerası gece ve normal ışıkta nasıl hocam. birde herhangi bir problem yaşadınız mı yazılım ya da donanımsal olarak?

evet hocam ürünün kodu o. indirimli sonn bir tane kalmıştı şu anda 7200'e satılıyor . 400 TL kar ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kamerası gece ve normal ışıkta nasıl hocam. birde herhangi bir problem yaşadınız mı yazılım ya da donanımsal olarak?
Yazılım veya donanımsal olarak bir problem bu zamana kadar yaşamadım. Kamerası normal ışıkta gayet iyi fakat düşük ışık için aynısını söyleyemeyeceğim. Gece modunu da beğeniyorum fakat düşük ışık performansı gerçek anlamda rezalet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,734
Son üye
justerranger
Geri