İtopya Günü Beklenti̇si̇ 🧩

şansa bak 23 mart ise benim dogum gunum kendıme hedıye almalıyım artık bence :D

10105f +asus dual rtx 3050 oc li sistemi vatan 8.800e verdi
10105f + 6500xtli sistem 7.500 tl itopya vermişti diye hatırlıyorum

Aslında bilen bazı arkadaşlar buraya bir taslak hazırlasa biz de önceden bilsek neye ne kadar verilir mesela şu işlemci şu anakart şu gpu şu fiyattan bir sistem gelirse alınır, şu fiyatın üstünde 3050 şu fiyatın üstünde 3060 alınmaz gibi. Geçenlerde 13k fiyatlarda Uthenera Ultra geldi 5600x rx 6600 xt kartlı, cahilliğimden alamadım. yorumlara da baktım alınmaz yazanlar da olmuştu. Forumlardan ve bu piyasadan biraz uzak olan ben gibiler için gerçeketen zor bi alan, 1060 lı sistemi 18k görünce 3050 li siteme 15k 16k veresi geliyor insanın.

90x40 mouse pad 😃

Dostlar bugunku kampanyadan beklentiniz neler? Gaminggen gibi bi kampanya yaparlar mi sizce? Sistem beklentiniz neler?

MSİ MAG274QRF 5 bin tl'nin altına düşürürlerse direk yapışacağım.
Bir de o yapamadıkları rezil sistemlerine Peşin fiyatına taksit sistemini getireceklermiş.
Daha önce aklın neredeydi diye sormazlar mı adama.
Neyse yavaş yavaş akıllanıyorlar.
Kazanmak isterlerse taleplere geri dönüş yapmalılar.
İnşaallah herkesin beklediği ve takibe aldığı ürünler çoğunluklu olur da herkesin işine yarar.

MSİ MAG274QRF 5 bin TL'nin altına düşürürlerse direk yapışacağım.
Bir de o yapamadıkları rezil sistemlerine Peşin fiyatına taksit sistemini getireceklermiş.
Daha önce aklın neredeydi diye sormazlar mı adama.
Neyse yavaş yavaş akıllanıyorlar.
Kazanmak isterlerse taleplere geri dönüş yapmalılar.
İnşaallah herkesin beklediği ve takibe aldığı ürünler çoğunluklu olur da herkesin işine yarar.
İnşAllah

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,409
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri