3500-4000 TL Arası Telefon Önerisi

Hocam aceleniz yoksa redmi note 11 serini bekleyin derim.

Pro modelinde 30W hızlı şarj var, S modelinde 18W. Gerisi tamamen aynı. Pro daha iyi. Pro'da NFC de var bu arada.
Zamanında burda konu açılıyordu Pro modelinde sorun yaşayan kişi fazlaydı ama S modeli onun kadar sorunlu değildi.

Hocam neden her mesajınız da saygılarımla gül falan kullanıyorsunuz.
Samimi gelmiyor bana çok.
Değerli ve bir o kadar hoşnut edici olup, aynı zamanda meraklı olan hocam, ✍️

Doğru bilgiye aç, yanlış bilgiye tok olduğunuz ve doğruyu öğrenmek için sorduğunuzdan mütevellit öncelikle size şükranlarımı sunuyorum. 🙏🏼

Gül; sevgidir, aşktır, hoşnutluktur, saygıdır...

Bu bağlamda forumdaşlarıma gönlümden kopan gülü sunmayı boynumun borcu bilirim. 🤌🏻

Saygılarımla. 🌹

Zamanında burda konu açılıyordu Pro modelinde sorun yaşayan kişi fazlaydı ama S modeli onun kadar sorunlu değildi.
Android aldığın sürece sorunlar bitmiyor :kekw: Yapacak bir şey yok. Telefon aynı telefon. MIUI sürümüne göre bile stabilite değişiyor.

Değerli ve bir o kadar hoşnut edici olup, aynı zamanda meraklı olan hocam, ✍️

Doğru bilgiye aç, yanlış bilgiye tok olduğunuz ve doğruyu öğrenmek için sorduğunuzdan mütevellit öncelikle size şükranlarımı sunuyorum. 🙏🏼

Gül; sevgidir, aşktır, hoşnutluktur, saygıdır...

Bu bağlamda forumdaşlarıma gönlümden kopan gülü sunmayı boynumun borcu bilirim. 🤌🏻

Saygılarımla. 🌹
Anladım hocam teşekkurler.
Çok iyi açıkladınız :)

Bu cihaz tam benim bütçeme göre ve rami hafızası falan baya iyi GM alınır mı dostlar bütçemi zorlamıyor.
kesinlikle alınmaz

4k yı biraz aşar. İlk geldiğindeki indirimle alabilir.
Kesin alır hocam.

1648674585938.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri