- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,321
Hocam aceleniz yoksa redmi note 11 serini bekleyin derim.
O seriyi 4000'e bulamaz. Redmi Note 10 serisi bile bu bütçede değil.Hocam aceleniz yoksa redmi note 11 serini bekleyin derim.
Hocam neden her mesajınız da saygılarımla gül falan kullanıyorsunuz.Saygılarımla![]()
Oppo Reno 5 Lite 128 GB Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Oppo Reno 5 Lite 128 GB Siyah fiyatları 18.599,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Oppo Reno 5 Lite 128 GB Siyah özelliklerini incele, 2 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
![]()
Zamanında burda konu açılıyordu Pro modelinde sorun yaşayan kişi fazlaydı ama S modeli onun kadar sorunlu değildi.Pro modelinde 30W hızlı şarj var, S modelinde 18W. Gerisi tamamen aynı. Pro daha iyi. Pro'da NFC de var bu arada.
Değerli ve bir o kadar hoşnut edici olup, aynı zamanda meraklı olan hocam,Hocam neden her mesajınız da saygılarımla gül falan kullanıyorsunuz.
Samimi gelmiyor bana çok.
Android aldığın sürece sorunlar bitmiyorZamanında burda konu açılıyordu Pro modelinde sorun yaşayan kişi fazlaydı ama S modeli onun kadar sorunlu değildi.
Anladım hocam teşekkurler.Değerli ve bir o kadar hoşnut edici olup, aynı zamanda meraklı olan hocam,
Doğru bilgiye aç, yanlış bilgiye tok olduğunuz ve doğruyu öğrenmek için sorduğunuzdan mütevellit öncelikle size şükranlarımı sunuyorum.
Gül; sevgidir, aşktır, hoşnutluktur, saygıdır...
Bu bağlamda forumdaşlarıma gönlümden kopan gülü sunmayı boynumun borcu bilirim.
Saygılarımla.![]()
kesinlikle alınmazGeneral Mobile Gm 20 Pro Tek Sım Akıllı Telefon, 6 Gb Ram, 128 Gb Dahili Hafıza, Lotus Mavi (General Mobile Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
General Mobile Gm 20 Pro Tek Sım Akıllı Telefon, 6 Gb Ram, 128 Gb Dahili Hafıza, Lotus Mavi (General Mobile Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bu cihaz tam benim bütçeme göre ve rami hafızası falan baya iyi GM alınır mı dostlar bütçemi zorlamıyor.
4k yı biraz aşar. İlk geldiğindeki indirimle alabilir.O seriyi 4000'e bulamaz. Redmi Note 10 serisi bile bu bütçede değil.
Kesin alır hocam.4k yı biraz aşar. İlk geldiğindeki indirimle alabilir.