Çözüldü✓ Bilgisayar kendini resetliyor

Chrome a herhangi bir eklenti kurdunuz mu ? Eklenti yüzünden yapıyor olabilir. Masaüstünde bulunan ikon a sağ tıklayıp dosya özelliklerinde bulunan hedef kısmında ek bir kod olup olmadığına bakarmısınız ?

"Chrome\Application\chrome.exe" gibi görünür.

Microsoft edge e girinceye resetliyor hocam şimdi tekrar flash format atıyorum problemi bulamıyorum

Ramleri tek tek takıp denermisiniz
Denerim hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı hocam ama arkadaşın söylediği hardware Monitör yazılımını yükledim işlemci sıcaklığı anlık yükseliyor sebebi ne olabilir

Yani anlık 32 dereceden bir sekme kıpırdattıgımda 60 derece oluyor

Son düzenleme:
Denerim hocam

Aynı hocam ama arkadaşın söylediği hardware Monitör yazılımını yükledim işlemci sıcaklığı anlık yükseliyor sebebi ne olabilir

Yani anlık 32 dereceden bir sekme kıpırdattıgımda 60 derece oluyor

İşlemci soğutucunuzu kontrol edermisiniz oturmayan bir bacak olabilir.

20220404_223538.jpg

İşlemci soğutucunuzu kontrol edermisiniz oturmayan bir bacak olabilir.
Hersey normal gözüküyor hocam

H100 240mm sıvı soğutma mevcut

Dostlar öğlen 3 den beri soruna çözüm bulamadım işlemci aniden ısınıyor ama bu kapanmasını tetikler mi çoğu işlemci 60-70 derecede zaten paşa paşa çalışıyor ama bende google açar açmaz bilgisayar resetliyor kendini
Sıvı soğutma h100 bakır Blok işlemci üzerine temas ediyor sıkıntısız şekilde pompası çalışıyor fanlar çalışıyor hw değerlerinde işlemci 1.4v tüketiyor bu çok mu acaba artık bilgisayarı balkondan aşağıya atasım var

Dostlar öğlen 3 den beri soruna çözüm bulamadım işlemci aniden ısınıyor ama bu kapanmasını tetikler mi çoğu işlemci 60-70 derecede zaten paşa paşa çalışıyor ama bende google açar açmaz bilgisayar resetliyor kendini
Sıvı soğutma h100 bakır Blok işlemci üzerine temas ediyor sıkıntısız şekilde pompası çalışıyor fanlar çalışıyor hw değerlerinde işlemci 1.4v tüketiyor bu çok mu acaba artık bilgisayarı balkondan aşağıya atasım var
@RevDeisDou , @Talha Celik , @crazyreign

Hocam işlemcinin bu voltajdan daha aşağıda olması gerekiyor. Öncelikle BIOS'ta yapılmış bir voltaj ayarı varsa diye ilk işlem BIOS'unuzu sıfırlayın. Sıfırladıktan sonra hala bu voltajda çalışıyorsa manuel olarak voltajı biz kısacağız.

aynı sorun bende de vardı 3060ti ekran kartı taktıktan sonra oldu tekrar 6600xt ye geçtim şu anlık sorun yok arkadaştan 750w gold psu aldım eğer sorun düzelirse size bilgi veririm işlemci hızını ve ısısını sabit tutmak istiyorsanız (
) amd işlemcide yapıyor ama herkese tavsiye ediyor izlemeni isterim

hocam sorunu çözdünüz mü aynı sorun bende de var

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,615
Üyeler
197,510
Son üye
ebrsrnarin21
Geri