Rtx 3060 İle Eth Daha Kazançli Ergomu

Rexpow

80+
Reaksiyon skoru
57
Merhaba RTX 3060 İLE 50MH ALIYORUM ETH MU KAZMALIYIM YOKSA ERGOMU HANGİSİ DAHA ÇOK GETİRİSİ VARDI CASPLOCK BOZUK KUSURA BAKMAYIN

Son düzenleme:
Merhaba kucoinden para cekmek istiyorum ama hel usdt olarak anlatmişlar ben etc cekmek istiyorum nasıl yapabilirim acaba
Etc mi eth mi ? Bir yerden bir yere eth olarak çekim yapmak yüksek gönderi ücretine neden olabilir. Gönderi ücreti en uygun gönderim şekli eth yi trx e çevirip binance tr adresine çekmek oradan da tl ye çevirip çekmektir. Sadece 1 trx keser gönderi ücreti olarak o da şu an 91 kuruş.

Etc mi eth mi ? Bir yerden bir yere eth olarak çekim yapmak yüksek gönderi ücretine neden olabilir. Gönderi ücreti en uygun gönderim şekli eth yi trx e çevirip binance tr adresine çekmek oradan da TL ye çevirip çekmektir. Sadece 1 trx keser gönderi ücreti olarak o da şu an 91 kuruş.
Eth
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Etc mi eth mi ? Bir yerden bir yere eth olarak çekim yapmak yüksek gönderi ücretine neden olabilir. Gönderi ücreti en uygun gönderim şekli eth yi trx e çevirip binance tr adresine çekmek oradan da TL ye çevirip çekmektir. Sadece 1 trx keser gönderi ücreti olarak o da şu an 91 kuruş.
Yani eth olarak yapcam önce trx coine mi çevircem yani

Eth

Yani eth olarak yapcam önce trx coine mi çevircem yani
Sen zaten eth olarak kazıyorsun ya onu trx/eth coin çiftinden dönüştüreceksin yani eth ile trx satın alacaksın gönderdiğim işlem ekranından. Burada işlem yapmak için ethleri ticaret hesabına transfer etmeyi unutma. Sonra onu binance tr hesabındaki trx cüzdanına göndereceksin.

Ekler

• Screenshot_2022-04-17-13-53-25-297_com.kubi.kucoin.jpg
    Screenshot_2022-04-17-13-53-25-297_com.kubi.kucoin.jpg
    415.5 KB · Hit: 55
thrust wallette bekletiyorum polygon kazanıyorum yüksek rakamlarda paribu denen illette polygon var ama ağı yok!
mecbur binance çekiyorum ordan usdt cinsinden paribuya TRX AĞIYLA (direk trx e çevirmek daha ucuz gibi gözükebilir al sat komisyonu feeden fazlaya geliyor bu sefer)

thrust wallette bekletiyorum polygon kazanıyorum yüksek rakamlarda paribu denen illette polygon var ama ağı yok!
mecbur binance çekiyorum ordan usdt cinsinden paribuya TRX AĞIYLA (direk trx e çevirmek daha ucuz gibi gözükebilir al sat komisyonu feeden fazlaya geliyor bu sefer)
Ama biz kucoin hesabındaki işlemlerden bahsediyoruz. Bizde eth ile trx alıp gönderince onu sadece tl ye çevirmek kalıyor. Senin kullandığın havuz ve yaptığın işlemler farklı arkadaşın kafasını karıştırmayalım.

Sen zaten eth olarak kazıyorsun ya onu trx/eth coin çiftinden dönüştüreceksin yani eth ile trx satın alacaksın gönderdiğim işlem ekranından. Burada işlem yapmak için ethleri ticaret hesabına transfer etmeyi unutma. Sonra onu binance tr hesabındaki trx cüzdanına göndereceksin.
limit kısmından alıcam demi

aldım limitten açık emirler de duruyo gerçekleşen 0 yazıyo ne yapmam lazım

turquoise.blue

Son düzenleme:
limit kısmından alıcam demi

aldım limitten açık emirler de duruyo gerçekleşen 0 yazıyo ne yapmam lazım

turquoise.blue

Limit senin belirlediğin fiyattır o fiyata gelmezse gerçekleşmez. Onu market yaparsan hemen gerçekleşir. Önceki emiri iptal et bunu yapmadan önce.

Limit senin belirlediğin fiyattır o fiyata gelmezse gerçekleşmez. Onu market yaparsan hemen gerçekleşir. Önceki emiri iptal et bunu yapmadan önce.
Tamam yapıyorum hemen

tamamdır reis oldu şimdi bu parayı binance tr hesabına göndercem demi

turquoise.blue

Tamam yapıyorum hemen

turquoise.blue

binance tr hesabına atarken coin ana hesapta mı olması lazım yoksa borsada devammı

Son düzenleme:
Tamam yapıyorum hemen

turquoise.blue

binance tr hesabına atarken coin ana hesapta mı olması lazım yoksa borsada devammı
Evet son aşama binance tr ye atmak. Göndermeden önce ana hesaba transfer et.

Evet son aşama binance tr ye atmak. Göndermeden önce ana hesaba transfer et.
tamamdır abi yaptım desteğin ve yardımın için çok teşekkür ederim bi son sorum olcak eth kazmak daha mantıklı ergo mu yada daha kazançlı bi coin varmı bildiğin rtx 3060 ile 50 mh alıyorum eth ile

Rica ederim. Eth en karlı coin hala eth madenciliğine devam et.

Geri