16 yaş üstü 18 yaş altı haftada 35 saat çalışabilir ve sigorta yapılması zorunludur. yanlış bilgiden rapor ettimKnk o farklı bir durum. Normal bir çalışana 18 yaşını geçemeden sigorta bağlanmaz
Arkadaşım okulu bırakıp berberde çalışmaya başladı, 2000 tl alıyor.Arkadaşlar yaşım 16 yazın çalışmayı düşünüyorum en kötü dönerci,berber gibi yerleri düşünüyorum kaç lira alırım sizce günlük (Ankara)
Yok onlar en iyisini bilip benim yoruma kahkaha emojisi atmayı severler. Niye doğrusunu söylüyorsun ayıp.16 yaş üstü 18 yaş altı haftada 35 saat çalışabilir ve sigorta yapılması zorunludur. yanlış bilgiden rapor ettim
100 * 30 = 3000 nesi az?80 100 ne aga dalga mi geçiyonuz çok az
Paranın değeri mi kaldı 150 altı çalışmazdım ben köle resmen100 * 30 = 3000 nesi az?
16 yaşındasın mesleğin yok nasıl sana günlük 150tl versinler. Ben makine bakımcısıyım asgari alıyorum. Hotellere restaurantlara bak belki 100tl civarı çalışırsınParanın değeri mi kaldı 150 altı çalışmazdım ben köle resmen
kanka ek iş gibi düşün , daha yaşın 16.Paranın değeri mi kaldı 150 altı çalışmazdım ben köle resmen