Kaliteli Replika Ürün Satan Yer?

Shuncy

80+
Reaksiyon skoru
596
Hepinize merhaba kaliteli short sweet ve vb şeyler satan repklikacı biliyormusnuz biliyorsanız nereden alıyorsunuz günümüz şartları makul orjinalare para yetmiyor ve bu yuzden ilk defa replica ürünlere yönelcem

Takip gerçekten bazen orijinalden farksız şeyler görüyorum nereden bunlar:)

insta : premiummwear , ghosttco

Fiyatlar aşırı pahalı ama kaliteli sonuçta.

Veya yurtdışı teebee var

Fiyatlar 500 tlden fazla genel olarak

Son düzenleme:
Dostum çakma ürünlerin üretildiği malzeme vücuda zararlı olabiliyor ,boyandığı boya vs önermem.

Yine de illa çakma alıcam diyorsan Eminönü tarafında çakmacıların kralı var hatta bi ayakkabıcı var dükkanı Nike-Adidas gibi yerlerden daha lüks öyle diyeyim.

insta : premiummwear , ghosttco

Fiyatlar aşırı pahalı ama kaliteli sonuçta.
gereksiz pahalı, orijinallerini düşünemiyorum bile, bir tişörte 600 tl ne abi ya, maximum 200 yani en baba kalitelisi diyelim 400 çakmasına 600 vermem, yani ne olabilirki, illa marka giycem diye, gereksiz bence

gereksiz pahalı, orijinallerini düşünemiyorum bile, bir tişörte 600 TL ne abi ya, maximum 200 yani en baba kalitelisi diyelim 400 çakmasına 600 vermem, yani ne olabilirki, illa marka giycem diye, gereksiz bence
Orjinalleri 10-20.000 tl vardır da bu ürünler zaten normal kişiler için değil. Çoğu ünlü rapçi bu tarz kaliteli replika giyiyor. Berkcan güvenin son şarkısı feragat da üstündeki prada mont 1100 tl çakması. Çakma olduğunu nerden anladım çünkü ÖYLE bir model yok piyasada :D

Kıyafeti bilmemde ayakkabıda ve aksesuarda dhgate

hacım nike falan alıcaksan instada yues.wear var orayı oneririm bazen orjinal ürünleride cok uygun fiyata satabiliyorlar

Kaliteli replika diye bir şey yoktur bir ürün ana üründen ucuzsa malzemeden,kaliteden çalmışlardır sırf marka giyinmek için sağlığınızı riske atmayın

Geri