diekatze
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 631
Furki neden repliyorsun hemen ayıp. @Furkan KaragülleBro PP'de ip13 var, napıcaksın 6500 TL'lik çöpü.
Furki neden repliyorsun hemen ayıp. @Furkan KaragülleBro PP'de ip13 var, napıcaksın 6500 TL'lik çöpü.
Para çıkarda knka ekran koruması zayıfmış firmaya da sordum neden böyle diye bişey diyemedi muhtemelen fiyattan kısmak için yapıldı ama ekranda önemli beS20 fe sd 865 versiyonu paran yetmezse x3 pro da güzel cihaz
Tak bi nano bir şey olmazPara çıkarda knka ekran koruması zayıfmış firmaya da sordum neden böyle diye bişey diyemedi muhtemelen fiyattan kısmak için yapıldı ama ekranda önemli be
Senin ekranın gorilla glass olup olmamasına takılmaman ve koruyucu işlemi yaptırıp arkana yaslanman gerekiyorBu olmaz aga ekranın corilla glass 3 acayip zayıf kırılması an meselesi onun neden 3 yapmışlar akıl sıra ermiyor 5 veya 6 olsa hemen alırdım borç harç ama 3 hayatta almam
Kanka zaten bir şey demezler kiPara çıkarda knka ekran koruması zayıfmış firmaya da sordum neden böyle diye bişey diyemedi muhtemelen fiyattan kısmak için yapıldı ama ekranda önemli be
Dediler üretimsel olarak böyle tercih edilmişKanka zaten bir şey demezler ki![]()
Kötülemek anlamında söylüyorum. Mesela bir restaurant margarinle yaptığı yiyeceğe margarinli demezde tereyağlı der öyle düşün.Dediler üretimsel olarak böyle tercih edilmiş
Ayıp değil. Herkes kurallara uymak zorunda.Furki neden repliyorsun hemen ayıp. @Furkan Karagülle
S20 fe ye de bakıcam ama kesin mükemmel diye bileceğim kadar kesin olamadım az daha bakmak da fayda varKötülemek anlamında söylüyorum. Mesela bir restaurant margarinle yaptığı yiyeceğe margarinli demezde tereyağlı der öyle düşün.
var kardeşim mermi gibi telefon sadece pil aktif kullanırsan sürekli bir günü anca çıkartıyor.Dediler üretimsel olarak böyle tercih edilmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada s20fe parmak izi okuyucu ekrana gömülü olduğu için yavaş diyorlar kullanlar var mı nasıl
IPS olduğu için fazla ısınıyor fazla yiyor amoled adamdır renkleri de güzel vermiyor pocoAnladım kral valla bana bataryası iyi olması lazım onun için poco demiştim acaba diye
Bana güveneceğini düşünüyorum. O kadar sohbetimiz oldu. S20 FE SD'den başka cihaz bulamazsın. Yok yani bu bütçede daha iyisi gerçekten yok. Şu an benim o kadar bütçem olsa ve telefona ihtiyacım olsa S20 FE SD alırım. Başka hiçbir cihaza yönelmem. Gerek Samsung kalitesi gerek kamerası gerek işlemcisi... Her şekilde çok iyi. Diğer telefonlardan daha üstün.S20 fe ye de bakıcam ama kesin mükemmel diye bileceğim kadar kesin olamadım az daha bakmak da fayda var