Neler Yeni

Maksimum 6500tl Telefon Önerisi

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla sen bilirsin. Telefonda gorilla 3 var olmaz ben 5 isterim demek yanlış. Apple ürünleri dışında cihaz kullanmayan biri olarak s20fe f/p bence. Al, kılıfını ve kaliteli bir ekran koruyucu taktırarak kullan.
Bilemiyorum valla ama 5 veya 6 olsa hemen alırdım onu söyleyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıllarca kullandım hala bazanin altında camında

Cam için poco x3 pro almak görünüş için BMW yerine fiyat egea almak gibi bişey haberin olsun s20 fe yerlere vurur pocoyu şuan pocodan yazıyorum kamerası fiyatının hakkının ucundan vermiyor
Tabi knka daha iyi s20 arada da fiyat farkı da var tabi ama ben telefondan fazla bişey beklemiyorum kamerayla VS işim yok çok pil ve sağlamlık önemli benim için

şahin doğan

80+ Platinum

Tabi knka daha iyi s20 arada da fiyat farkı da var tabi ama ben telefondan fazla bişey beklemiyorum kamerayla VS işim çok iyi pil ve sağlamlık önemli benim için
PİL yönünden x3 pro berbat.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,366
İsim
Bilal Tepe

Tabi knka daha iyi s20 arada da fiyat farkı da var tabi ama ben telefondan fazla bişey beklemiyorum kamerayla VS işim çok iyi pil ve sağlamlık önemli benim için
Hocam ozaman Nokia al bence yani ben anlamadım senin amacını açıkçası ozmn Samsung m serisi al 6000 7000 batarya var pili bitmez

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,064
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Sağlamlık için 360 derece koruyucular var. Bu bütçede S20 FE SD'den başka cihaz alınmaz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,366
İsim
Bilal Tepe
Anladım knka bakıcam ona o zaman
Sağlamlık ve pil önemliyse tuşlu Nokia veya smaaunglar baya iyi pili 2 3 hafta gidiyor ve baya sağlam açıkçası bizim evin inşaatında ckeic yoktu Nokia telefonla çivileri cakmistik ve evin betonunda hali hazırda var o yüzden ev yikilmiyor

Anladım knka bakıcam ona o zaman

Sen niye agresif davranıyorsun anlamadım
Fiyatına göre en iyisini öneriyoruz memnun olmuyorsun poco daha iyi cami fln diyosun madem daha iyi niye konu açıyorsun ki

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sağlamlık ve pil önemliyse tuşlu Nokia veya smaaunglar baya iyi pili 2 3 hafta gidiyor ve baya sağlam açıkçası bizim evin inşaatında ckeic yoktu Nokia telefonla çivileri cakmistik ve evin betonunda hali hazırda var o yüzden ev yikilmiyor

Fiyatına göre en iyisini öneriyoruz memnun olmuyorsun poco daha iyi cami fln diyosun madem daha iyi niye konu açıyorsun ki
TM kardeşim linç mi edicen direk bişey de sorulmuyor arkadaş ya

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
1,5 yıldır s20fe kullanıyorum. Hayatımda aldığım telefonlar arasında, parasını sonuna kadar hakeden başka bir telefon daha görmedim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Geçen hepsiburada da 6500'dü. Anneme de aldım.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,366
İsim
Bilal Tepe
TM kardeşim linç mi edicen direk bişey de sorulmuyor arkadaş ya
Linç etmicem knk pocodan yazıyorum sana ben sıkıntı yaşamadım şuana kadar ama kuzenim yaşadı aldı sattı ekran sarariyor ekran amoled bile değil pili çok götürüyor bataryası öyle olduğuna bakma su gibi gidiyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Linç etmicem knk pocodan yazıyorum sana ben sıkıntı yaşamadım şuana kadar ama kuzenim yaşadı aldı sattı ekran sarariyor ekran amoled bile değil pili çok götürüyor bataryası öyle olduğuna bakma su gibi gidiyor
Anladım kral valla bana bataryası iyi olması lazım onun için poco demiştim acaba diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,341
Üyeler
164,296
Son üye
Roxalan