Neler Yeni

Maksimum 6500tl Telefon Önerisi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
S20 fe sd 865 versiyonu paran yetmezse x3 pro da güzel cihaz
Para çıkarda knka ekran koruması zayıfmış firmaya da sordum neden böyle diye bişey diyemedi muhtemelen fiyattan kısmak için yapıldı ama ekranda önemli be

Kadir_1987

80+ Silver
Bu olmaz aga ekranın corilla glass 3 acayip zayıf kırılması an meselesi onun neden 3 yapmışlar akıl sıra ermiyor 5 veya 6 olsa hemen alırdım borç harç ama 3 hayatta almam
Senin ekranın gorilla glass olup olmamasına takılmaman ve koruyucu işlemi yaptırıp arkana yaslanman gerekiyor ;)

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kanka zaten bir şey demezler ki :D
Dediler üretimsel olarak böyle tercih edilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada s20fe parmak izi okuyucu ekrana gömülü olduğu için yavaş diyorlar kullanlar var mı nasıl

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,088
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kötülemek anlamında söylüyorum. Mesela bir restaurant margarinle yaptığı yiyeceğe margarinli demezde tereyağlı der öyle düşün.
S20 fe ye de bakıcam ama kesin mükemmel diye bileceğim kadar kesin olamadım az daha bakmak da fayda var

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Aykut KELEŞ
Dediler üretimsel olarak böyle tercih edilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada s20fe parmak izi okuyucu ekrana gömülü olduğu için yavaş diyorlar kullanlar var mı nasıl
var kardeşim mermi gibi telefon sadece pil aktif kullanırsan sürekli bir günü anca çıkartıyor.
ekran saglamlıgına gelırsek top oynamıyoruz telefonlarla bir çok telefonum oldu nerdeyse ekranı kırılcak bir şey olmadı hiç birinde.
o fiyat bandında para verilecek telefonlar Android tarafında S20FE ve M52 sanırım 2 sine bakabilirsin.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,088
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
S20 fe ye de bakıcam ama kesin mükemmel diye bileceğim kadar kesin olamadım az daha bakmak da fayda var
Bana güveneceğini düşünüyorum. O kadar sohbetimiz oldu. S20 FE SD'den başka cihaz bulamazsın. Yok yani bu bütçede daha iyisi gerçekten yok. Şu an benim o kadar bütçem olsa ve telefona ihtiyacım olsa S20 FE SD alırım. Başka hiçbir cihaza yönelmem. Gerek Samsung kalitesi gerek kamerası gerek işlemcisi... Her şekilde çok iyi. Diğer telefonlardan daha üstün.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,043,431
Üyeler
165,534
Son üye
ahmet ozturk45
Top Bottom