Neler Yeni

Maksimum 6500tl Telefon Önerisi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hayatımda gördüğüm en komik neden.
ekran gorilla glass 3 diye amoled ekrandan, harika kameradan, daha uzun ömürlü telefondan vazgeçmek :D
Çünkü ekran sağlamlığı çok önemli düşünce dersin keşke sağlam olsaydı da bişey olmasaydı diye zira ekranlar çok pahalı bir şeye para veriyorsak fiyatına göre her şey ine bakmamız lazım işlemci iyi bitti diye bir şey yok telefon bütün olunca iyi olur

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Gereksiz değil kardeşim bu yapılan çalışmalar birçok testten geçiyor o zaman ayrım olmasaydı 3-4-5 VS diye senin söylediğin gereksiz bence
Bence bu kadar takılacak bir detay değil. Eyvallah daha fazla koruma gösteriyordur fakat sende buna göre önlemini al. Taktır bir kırılmaz ekran koruyucu, iyisini taktır 50-100 TL ver hatta. Kılıfınıda tak bak keyfine, bir cihazdan bu nedenle vazgeçmek saçmalık.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
hayatımda gördüğüm en komik neden.
ekran gorilla glass 3 diye amoled ekrandan, harika kameradan, daha uzun ömürlü telefondan vazgeçmek :D
Ekran bu çekiçle vurursak gorilla glas 19999 da kırılır bence haksizmiyim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü ekran sağlamlığı çok önemli düşünce dersin keşke sağlam olsaydı da bişey olmasaydı diye zira ekranlar çok pahalı bir şeye para veriyorsak fiyatına göre her şey ine bakmamız lazım işlemci iyi bitti diye bir şey yok telefon bütün olunca iyi olur
Koruyucu cam taktir bunca zaman 4 5 yokken 3 vardı kimsenin cami kirilmiyordu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bence bu kadar takılacak bir detay değil. Eyvallah daha fazla koruma gösteriyordur fakat sende buna göre önlemini al. Taktır bir kırılmaz ekran koruyucu, iyisini taktır 50-100 TL ver hatta. Kılıfınıda tak bak keyfine, bir cihazdan bu nedenle vazgeçmek saçmalık.
Kırlımaz ekran korumuyor kral emin ol

şahin doğan

80+ Platinum
tamam knk kafana koymuşsun sen zaten ne diye konu açıyorsun o zaman ?

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Kırlımaz ekran korumuyor kral emin ol
Yani sence gorilla mı koruyor? Zamanının en iyi gorillasına sahip cihazlarıda kullandım en kötüsünü de. İnanır mısın en iyisi paramparça oldu, en kötüsüne bir şey olmadı.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ekran bu çekiçle vurursak gorilla glas 19999 da kırılır bence haksizmiyim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koruyucu cam taktir bunca zaman 4 5 yokken 3 vardı kimsenin cami kirilmiyordu
Yinddd
tamam knk kafana koymuşsun sen zaten ne diye konu açıyorsun o zaman ?
Koymadım kafama bişey düşündüm sadece başka ne olabilir diye sorduk bişey de sormicaz mı artık

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Sağlam ekran istiyosan S3 miniler gayet sağlam ekranları
Ya yok, 5 veya 6.sınıftayken (2013 falan) bende S3 vardı. ***** sınıf arkadaşlarım karambol diye bir şey yaparken 3-4 kere kırıldı yaptırdım :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yani sence gorilla mı koruyor? Zamanının en iyi gorillasına sahip cihazlarıda kullandım en kötüsünü de. İnanır mısın en iyisi paramparça oldu, en kötüsüne bir şey olmadı.
Bence gorilla koruyor şuan piyasadaki en sağlam cam Victus daha iyisi yok

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Ya yok, 5 veya 6.sınıftayken (2013 falan) bende S3 vardı. ***** sınıf arkadaşlarım karambol diye bir şey yaparken 3-4 kere kırıldı yaptırdım :D
Yıllarca kullandım hala bazanin altında camında kırık yok

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Bence gorilla koruyor şuan piyasadaki en sağlam cam Victor daha iyisi yok
Valla sen bilirsin. Telefonda gorilla 3 var olmaz ben 5 isterim demek yanlış. Apple ürünleri dışında cihaz kullanmayan biri olarak s20fe f/p bence. Al, kılıfını ve kaliteli bir ekran koruyucu taktırarak kullan.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Yıllarca kullandım hala bazanin altında camında
Bence gorilla koruyor şuan piyasadaki en sağlam cam Victus daha iyisi yok
Cam için poco x3 pro almak görünüş için BMW yerine fiyat egea almak gibi bişey haberin olsun s20 fe yerlere vurur pocoyu şuan pocodan yazıyorum kamerası fiyatının hakkının ucundan vermiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,232
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom