Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
Soru başlıkta telefon alıcam bütçe 6500 fazlası olmasın İPHONE olmasın mümkünse ikinci el bak derler İPHONE istemiyorum poco x3 pro düşünüyorum sizce ne olur
Bu olmaz aga ekranın corilla glass 3 acayip zayıf kırılması an meselesi onun neden 3 yapmışlar akıl sıra ermiyor 5 veya 6 olsa hemen alırdım borç harç ama 3 hayatta almamEğer indirim kovalayabilirsen S20FE nin 6/128 snapdragon modeli yakışır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğim gibi indirim takip edersen olur gibi şahsen bende şuan indirim takibi yapıyorum![]()
Samsung Galaxy S20 FE
Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
hayatımda gördüğüm en komik neden.Bu olmaz aga ekranın corilla glass 3 acayip zayıf kırılması an meselesi onun neden 3 yapmışlar akıl sıra ermiyor 5 veya 6 olsa hemen alırdım borç harç ama 3 hayatta almam
Kardeşim gidiyorsun telefoncuya diyorsun abi kırılmaz ekran vardır? Takıyor veriyorsun 15 TL tertemiz.corilla glass 3 acayip zayıf kırılması an meselesi
bu telefonu niye öneriyorlar bu kadar?Eğer indirim kovalayabilirsen S20FE nin 6/128 snapdragon modeli yakışır
dediğim gibi indirim takip edersen olur gibi şahsen bende şuan indirim takibi yapıyorum![]()
Samsung Galaxy S20 FE
Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ayrıca s20 fe snapdragonlu modelin iphone tarafında rakibi iphone 11'dir
bu fiyatta en iyisi her yönden.bu telefonu niye öneriyorlar bu kadar?
geçekten aşırı komik.hayatımda gördüğüm en komik neden.
ekran gorilla glass 3 diye amoled ekrandan, harika kameradan, daha uzun ömürlü telefondan vazgeçmek![]()
Gereksiz değil kardeşim bu yapılan çalışmalar birçok testten geçiyor o zaman ayrım olmasaydı 3-4-5 VS diye senin söylediğin gereksiz bencegorilla 77 olunca düşmeden koruyacak mi? gereksiz bir detay.