Maksimum 6500tl Telefon Önerisi

Kürşat Bey

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
16,010
Soru başlıkta telefon alıcam bütçe 6500 fazlası olmasın İPHONE olmasın mümkünse ikinci el bak derler İPHONE istemiyorum poco x3 pro düşünüyorum sizce ne olur

Eğer indirim kovalayabilirsen S20FE nin 6/128 snapdragon modeli yakışır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğim gibi indirim takip edersen olur gibi şahsen bende şuan indirim takibi yapıyorum

ayrıca s20 fe snapdragonlu modelin iphone tarafında rakibi iphone 11'dir

dediğim gibi indirim takip edersen olur gibi şahsen bende şuan indirim takibi yapıyorum
Bu olmaz aga ekranın corilla glass 3 acayip zayıf kırılması an meselesi onun neden 3 yapmışlar akıl sıra ermiyor 5 veya 6 olsa hemen alırdım borç harç ama 3 hayatta almam

Bu olmaz aga ekranın corilla glass 3 acayip zayıf kırılması an meselesi onun neden 3 yapmışlar akıl sıra ermiyor 5 veya 6 olsa hemen alırdım borç harç ama 3 hayatta almam
hayatımda gördüğüm en komik neden.
ekran gorilla glass 3 diye amoled ekrandan, harika kameradan, daha uzun ömürlü telefondan vazgeçmek :D

ayrıca s20 fe snapdragonlu modelin iphone tarafında rakibi iphone 11'dir
bu telefonu niye öneriyorlar bu kadar?

hayatımda gördüğüm en komik neden.
ekran gorilla glass 3 diye amoled ekrandan, harika kameradan, daha uzun ömürlü telefondan vazgeçmek :D
geçekten aşırı komik.
adamlar bu fiyata bu kadar özelliği koyuyor, tabi bazı yerlerden kısacaklar. bu ekran konusuna da en kolay örnek kırılmaz cam taktırabilirsin :)

Kesinlikle ve sadece S20 FE SD öneririm.

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Bro PP'de ip13 var, napıcaksın 6500 TL'lik çöpü.

Geri