diekatze
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 631
Ah o telefonun tam orta tuşun oradan 5-6 kişinin dizini yeseydi görürdümYıllarca kullandım hala bazanin altında camında kırık yok
Ah o telefonun tam orta tuşun oradan 5-6 kişinin dizini yeseydi görürdümYıllarca kullandım hala bazanin altında camında kırık yok
Bilemiyorum valla ama 5 veya 6 olsa hemen alırdım onu söyleyeyimValla sen bilirsin. Telefonda gorilla 3 var olmaz ben 5 isterim demek yanlış. Apple ürünleri dışında cihaz kullanmayan biri olarak s20fe f/p bence. Al, kılıfını ve kaliteli bir ekran koruyucu taktırarak kullan.
Tabi knka daha iyi s20 arada da fiyat farkı da var tabi ama ben telefondan fazla bişey beklemiyorum kamerayla VS işim yok çok pil ve sağlamlık önemli benim içinYıllarca kullandım hala bazanin altında camında
Cam için poco x3 pro almak görünüş için BMW yerine fiyat egea almak gibi bişey haberin olsun s20 fe yerlere vurur pocoyu şuan pocodan yazıyorum kamerası fiyatının hakkının ucundan vermiyor
PİL yönünden x3 pro berbat.Bilemiyorum valla ama 5 veya 6 olsa hemen alırdım onu söyleyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabi knka daha iyi s20 arada da fiyat farkı da var tabi ama ben telefondan fazla bişey beklemiyorum kamerayla VS işim çok iyi pil ve sağlamlık önemli benim için
Hocam ozaman Nokia al bence yani ben anlamadım senin amacını açıkçası ozmn Samsung m serisi al 6000 7000 batarya var pili bitmezBilemiyorum valla ama 5 veya 6 olsa hemen alırdım onu söyleyeyim
Tabi knka daha iyi s20 arada da fiyat farkı da var tabi ama ben telefondan fazla bişey beklemiyorum kamerayla VS işim çok iyi pil ve sağlamlık önemli benim için
Sağlamlık için 360 derece koruyucular var. Bu bütçede S20 FE SD'den başka cihaz alınmaz.Bilemiyorum valla ama 5 veya 6 olsa hemen alırdım onu söyleyeyim
Düz x3 de meh 2 yıl olcak kullanıyorum bizzat X3 pro da kullandım 4 ayPİL yönünden x3 pro berbat.
Anladım knka bakıcam ona o zamanSağlamlık için 360 derece koruyucular var. Bu bütçede S20 FE SD'den başka cihaz alınmaz.
Sen niye agresif davranıyorsun anlamadımHocam ozaman Nokia al bence yani ben anlamadım senin amacını açıkçası ozmn Samsung m serisi al 6000 7000 batarya var pili bitmez
Sağlamlık ve pil önemliyse tuşlu Nokia veya smaaunglar baya iyi pili 2 3 hafta gidiyor ve baya sağlam açıkçası bizim evin inşaatında ckeic yoktu Nokia telefonla çivileri cakmistik ve evin betonunda hali hazırda var o yüzden ev yikilmiyorAnladım knka bakıcam ona o zaman
Fiyatına göre en iyisini öneriyoruz memnun olmuyorsun poco daha iyi cami fln diyosun madem daha iyi niye konu açıyorsun kiAnladım knka bakıcam ona o zaman
Sen niye agresif davranıyorsun anlamadım
TM kardeşim linç mi edicen direk bişey de sorulmuyor arkadaş yaSağlamlık ve pil önemliyse tuşlu Nokia veya smaaunglar baya iyi pili 2 3 hafta gidiyor ve baya sağlam açıkçası bizim evin inşaatında ckeic yoktu Nokia telefonla çivileri cakmistik ve evin betonunda hali hazırda var o yüzden ev yikilmiyor
Fiyatına göre en iyisini öneriyoruz memnun olmuyorsun poco daha iyi cami fln diyosun madem daha iyi niye konu açıyorsun ki
Linç etmicem knk pocodan yazıyorum sana ben sıkıntı yaşamadım şuana kadar ama kuzenim yaşadı aldı sattı ekran sarariyor ekran amoled bile değil pili çok götürüyor bataryası öyle olduğuna bakma su gibi gidiyorTM kardeşim linç mi edicen direk bişey de sorulmuyor arkadaş ya
Anladım kral valla bana bataryası iyi olması lazım onun için poco demiştim acaba diyeLinç etmicem knk pocodan yazıyorum sana ben sıkıntı yaşamadım şuana kadar ama kuzenim yaşadı aldı sattı ekran sarariyor ekran amoled bile değil pili çok götürüyor bataryası öyle olduğuna bakma su gibi gidiyor