Android hala o kadar kötü mü?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Android tarafında güçlü cihazlar kullananların yorumunu bekliyorum. Stabilite olarak Android hala kötü mü? İOS cihazlar çok pahalı olmaya başladı tekrardan Android alsam üzer mi?

Mesela İOS bir cihazın sabit 60FPS verdiği oyunda daha güçlü bir android cihaz 20-60FPS arası dalgalı deneyim sunup beni çıldırtıyordu hala öyle saçma şeyler var mı?

Bir de arayüzde takılma olacak onu biliyorum ama çok kasma oluyor mu arayüzde?

Samsung galaxy s20 fe 256 gb/8gb kullanıyorum ve arayüz çok temiz hiçbir kasma donma yok bir tek açılışta 5 saniye donuyor oyunlarda tepe noktası iphone 11 den daha iyi ancak düşük noktası da iphone dan düşük hemen hemen aynıdır ikisi ama iphone 11 den ziyade s20fe daha iyi gibi çünkü fiyat farkı 😀

kullanım önrü farkını da hesaba katmak gerek iphone ikinci elde de para ediyor değiştirmek istediğinde ama androidleri hem satmak zorlaşıyor hem de değer kaybı çok oluyor. ama şuan bir iphone 13 18bin tl onun yerine 9bin e bir android alıp sonrasında önrü dolduğunda cepte kalan 9binle güncel bir cihaz daha alabilirsin. iphone 13 sadece bi örnek. alacağınız cihaz hangisiyse bütcenizi verdiğim örneğe göre şekillendirebilirsiniz

Valla benim gibi gider redmi note 8 alırsan (şuan 2 buçuk sene oldu insta ya girince bazen 3 saniye takılıyor sonra devam ediyor) eğer sağlam bir şey alırsan biraz daha uzun gider diye düşünüyorum ama ben olsam ios tercih ederim

kullanım önrü farkını da hesaba katmak gerek iphone ikinci elde de para ediyor değiştirmek istediğinde ama androidleri hem satmak zorlaşıyor hem de değer kaybı çok oluyor. ama şuan bir iphone 13 18bin TL onun yerine 9bin e bir android alıp sonrasında önrü dolduğunda cepte kalan 9binle güncel bir cihaz daha alabilirsin. iphone 13 sadece bi örnek. alacağınız cihaz hangisiyse bütcenizi verdiğim örneğe göre şekillendirebilirsiniz
iPhone almak istesem 13 Mini ve 13 Pro bana uyuyor ama fiyatları malum…
(Biraz zorlayıp Mini alabilirim belki.)

Android tarafında ise M52 veya S22 düşünüyorum.

Xiomi mi 6 kullanicisiyim ilk çıktığı zamanlarda aldim hala kullanıyorum para söz konusu olduğu için f/p bir telefon al cok kotu değildir amiral gemilerinde istediğin performansı alacağını düşünüyorum

Bütçeniz nedir? Ben android kullanıcısıyım ios'a geçeceğim tavsiyem ios tab2

oyun için mini almayın derim malum ekran boyutu. çok pişman olabilirsiniz.

Xiomi mi 6 kullanicisiyim ilk çıktığı zamanlarda aldim hala kullanıyorum para söz konusu olduğu için f/p bir telefon al cok kotu değildir amiral gemilerinde istediğin performansı alacağını düşünüyorum
Mi 6 deme bana delirtti yav beni 😅
Şebeke sorunu, stabilite sorunu, oyunlarda en düşük ayarlarda dahi drop sorunu ne ararsan vardı benim cihazda. Belki bendeki sorunluydu bilemiyorum.

Sadece pili çok iyiydi şuan mumla arıyorum o pil performansını 😀

Mi 6 deme bana delirtti yav beni 😅
Şebeke sorunu, stabilite sorunu, oyunlarda en düşük ayarlarda dahi drop sorunu ne ararsan vardı benim cihazda. Belki bendeki sorunluydu bilemiyorum.

Sadece pili çok iyiydi şuan mumla arıyorum o pil performansını 😀
doğrudur hocam o zaman sen daha iyi bilirsin poco x3 pro öneriyorlar genelde bi bak istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,958
Üyeler
197,587
Son üye
gamer17
Geri